blog
07.12.2023
Leestijd 2 minuten

Stichtse Vecht en Circle8 gaan samenwerken

De gemeente Stichtse Vecht heeft een raamovereenkomst gesloten met Circle8 voor de inhuur van extern personeel door middel van een inhuurdesk.

In de praktijk betekent dit dat Circle8 de inhuur van externen (gedetacheerden, zzp’ers en uitzendkrachten) voor de Utrechtse gemeente gaat verzorgen.

"Ik ben ontzettend verheugd over onze samenwerking met Stichtse Vecht en trots op onze steeds groter wordende impact binnen de gemeentelijke sector door de interesse in Circle8. Stichtse Vecht is een waardevolle toevoeging aan ons portfolio van gemeentelijke en decentrale overheidsorganisaties. Ik kijk uit naar een prachtige relatie waarin we samen groeien en excelleren," aldus Martin Westerhof, directeur MSP van Circle8.

Over de gemeente Stichtse Vecht

Stichtse vecht is op 1 januari 2011 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen. Een jonge gemeente met lef, die sterk gelooft in de kracht van innovatie en daar alle ruimte voor biedt. Een gemeente in beweging, nieuwsgierig en ondernemend.

Werken voor Stichtse Vecht betekent werken in een prachtige, groene omgeving aan de Vecht, centraal in Nederland. Met veel flexibiliteit in je werk-privébalans en goede thuiswerkfaciliteiten, een informele werksfeer en diversiteit in mensen en organisaties waarmee je samenwerkt.

De overeenkomst

De raamovereenkomst is officieel al ingegaan op 1 september 2023 maar tot medio december is er nog met de oude raampartijen gewerkt. Vanaf dit moment gaan alle vacatures breed gedeeld worden. De looptijd van de overeenkomst is twee jaar met de mogelijkheid voor de opdrachtgever en opdrachtnemer om tegen gelijkblijvende voorwaarden tweemaal te verlengen, steeds weer voor twee jaar (totaal 6 jaar).

Meer weten, vragen misschien? Neem een kijkje op de speciale website over onze samenwerking met Stichtse Vecht of stuur een bericht via ons contactformulier.