Blijf groeien

 

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt voor ieder bedrijf en iedere organisatie. Maar ook voor de mensen die daar werken. Talenten moeten uitgedaagd blijven worden, zich blijven ontwikkelen en doorgroeien. Want groei is dé weg voorwaarts.

 

Organisaties verwerven en behouden talent als ze structureel investeren in de opleiding én persoonlijke groei van hun medewerkers. Circle8 stimuleert jouw medewerkers om hun talenten te ontwikkelen. Om te blijven groeien. Op alle niveaus, in samenwerking met verschillende gespecialiseerde partners. Wat uiteindelijk zorgt voor meer flexibiliteit van jouw organisatie.

​​​​

Leven lang leren

 

Al tijdens hun studie komen talenten in contact met het werkveld. Stages zorgen voor zulke eerste concrete ervaringen. Onze partners zijn gespecialiseerd in het matchen van stageplekken en opdrachtgevers.

 

 

Bedrijven vinden bij Stageplaza.nl altijd talentvolle stagiaires van alle opleidingen en van alle niveaus. Het platform is marktleider online-bemiddeling tussen werkgevers en stagiaires.

 

 

Startersplaza.nl is een zusteronderneming van Stageplaza.nl met slechts één missie: starters ondersteunen bij het vinden van hun eerste baan. Opleiden, doorontwikkelen en groei van talenten staat centraal.

​​​​​​

Meegroeien met jouw talenten

 

Talenten zijn er in alle soorten en maten. En in alle leeftijden. Daarom is een goede begeleiding van professionals op ieder moment in hun carrière van essentieel belang voor de groei van iedere organisatie. Binnen de ICT-sector werkt Circle8 daarvoor samen met Working Talent.

 

 

Persoonlijke groei. WorkingTalent.nl ontwikkelt traineeships voor jonge talenten en helpt ervaren professionals een nieuwe boost te geven aan hun carrière. Met lesprogramma’s die 100% aansluiten bij de opdrachtgever waar zij werken of gaan starten. Kijken naar kansen, denken in oplossingen en samenwerken voor het optimale resultaat: groei van talent én opdrachtgever!

​​​​

Meer weten over de ontwikkeling en groei van talent?

 

Neem dan contact op met Nicolette Zwijsen (Recruitment Manager),

06-29564545

 

Contact