Over Circle8

Circle8 is dé partner voor externe inhuur van professionals. Wij zijn broker, intermediair en bieden ook RPO en MSP dienstverlening.

Met de leukste opdrachten bij de beste opdrachtgevers vinden we de beste talenten, (ver)binden we ze met organisaties, laten ze groeien en helpen ze doorstromen. Deze continue stroom van talent zorgt voor blijvende groei van zowel professionals, partners als opdrachtgevers.

Dit noemen we: Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital.

hero image

Pionier in de staffingmarkt

Circle8 is sinds 1 december 2022 onze naam, maar we zijn zeker geen onbekende in de flexibele arbeidsmarkt. Sterker nog, IT-Staffing (wat later een onderdeel werd van De Staffing Groep en nu Circle8 is) was in 1986 een pionier op de Nederlandse staffingmarkt.

De markt voor flexibele arbeid verandert continu. Vandaag de dag is de contractvorm niet langer leidend. Circle8 is er voor zelfstandig professionals, leveranciers, partners en opdrachtgevers in alle branches en met elk denkbaar specialisme.

Het juiste talent op het juiste moment op de juiste plaats, dat is waar onze organisatie voor stond en staat. En daar past onze nieuwe naam bij: Circle8.

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer.