38.png

Pionier in de staffingmarkt

 

Circle8 is sinds 1 december 2022 onze naam, maar we zijn zeker geen onbekende in de flexibele arbeidsmarkt. Sterker nog, IT-Staffing (wat later een onderdeel werd van De Staffing Groep en nu Circle8 is) was in 1986 een pionier op de Nederlandse staffingmarkt.

 

De markt voor flexibele arbeid verandert continu. Vandaag de dag is de contractvorm niet langer leidend. Circle8 is er voor zelfstandig professionals, leveranciers, partners en opdrachtgevers in alle branches en met elk denkbaar specialisme.

 

Het juiste talent op het juiste moment op de juiste plaats, dat is waar onze organisatie voor stond en staat. En daar past onze nieuwe naam bij: Circle8.

Circle8-summer-party (1).png

Aftermovie Circle8 Summer Party

Nieuws

Thumbnail kopie.jpeg
CJIB selecteert Circle8 weer
Leestijd 3 min.

Het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) heeft Circle8 voor de derde achtereenvolgende keer geselecteerd als voorkeursleverancier voor de tijdelijke…

Bevelanden-thumbnail.png
De Bevelanden en Circle8 sluiten samenwerkingsovereenkomst
Leestijd 3 min.

Zes samenwerkende organisaties onder de naam ‘De Bevelanden’ hebben een raamovereenkomst gesloten met Circle8 voor de inhuur van extern personeel.

ThumbnailSBB.jpeg
SBB en Circle8 sluiten raamovereenkomst
Leestijd 3 min.

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en Circle8 hebben een raamovereenkomst gesloten voor de inhuur van externe ICT-medewerkers.

DJI-kantoor.jpg
DJI, JIO, NFI en Justis hebben Circle8 geselecteerd
Leestijd 3 min.

Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), de Justitiële ICT-organisatie (JIO), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de screeningsautoriteit Justis…

DenHaag.jpg
Circle8 heeft aanbesteding Ministerie EZK/LNV gegund gekregen
Leestijd 3 min.

Het ministerie van EZK/LNV heeft na een aanbestedingstraject 8 partijen geselecteerd voor het tijdelijk inhuur van ICT-professionals.

thumbnail_IMG_2733.jpg
Circle8 benoemt Vivian Minten tot Managing Director Benelux
Leestijd 4 min.

Vivian Minten start per 8 januari als Managing Director van de arbeidsbemiddelaar Circle8. De voormalig directeur van Brunel is in haar nieuwe functie…

Thumbnail_StichtseVecht.png
Stichtse Vecht en Circle8 gaan samenwerken
Leestijd 3 min.

De gemeente Stichtse Vecht heeft een raamovereenkomst gesloten met Circle8 voor de inhuur van extern personeel door middel van een inhuurdesk.

favicon-144.png
Time flies: Circle8 bestaat 1 jaar
Leestijd 2 min.

Circle8 bestaat vrijdag 1 december precies een jaar.

  • 1 (huidige)
  • 2
  • 3
  • 6