Contract Services

Gefeliciteerd met je nieuwe opdracht! Maar voordat je kan starten hebben we een officiële overeenkomst met jou én met jouw aanstaande opdrachtgever nodig. Dat werkt als volgt.

hero image

Jouw contract

Of je die opdracht nou zelf hebt gevonden of via onze Staffing Services aan een van onze opdrachtgevers bent verbonden, er zijn een aantal zaken die we vóór jouw start moeten afspreken en vastleggen. Zoals de juridische vorm waarbinnen jij als zelfstandig professional aan de slag gaat. Maar bijvoorbeeld ook alle voorwaarden die aan de opdracht en vooral ook aan de opdrachtgever verbonden zijn.

Allereerst nemen wij persoonlijk contact met je op om alles door te nemen en af te stemmen. In een bevestigingsmail ontvang je vervolgens een link naar ons online portaal. Daar vind je alle startdocumenten terug. Download deze, vul ze in en stuur ze terug. Zodra we de ingevulde documenten hebben ontvangen en ook de overeenkomst met de opdrachtgever rond is, stellen we het definitieve contract op.

Met onze aanvullende Servicepakketten ondersteunen we je bovendien optimaal. Precies op het niveau dat bij jou past. Bekijk alle mogelijkheden via onderstaande button en maak je eigen keuze. Deze nemen we op in jouw contract zodat jij na de ondertekening volledig ‘compliant’, zorgeloos en snel aan de slag gaat bij je nieuwe opdrachtgever.​​​​​

Financiën

Net zo belangrijk als afspraken maken is de uiteindelijke uitvoering daarvan. Oftewel, dat jij op tijd en probleemloos uitbetaald krijgt. Dat garanderen wij namelijk, op basis van een aantal spelregels. Deze stemmen we samen met jou af. We hebben er bovendien een aparte instructievideo over gemaakt. Daarin ook informatie over de mogelijkheid om je factuur versneld te laten uitbetalen, maar dat is een aparte service in onze dienstverlening waarover je hier meer terug kan lezen.

Vragen, opmerkingen? Of wil je graag nog even overleggen?

Neem dan contact op met Davine Bakker (Service Manager Operations), 06-12041898