Jouw exclusieve arbeidsregisseur

 

Inhuren van tijdelijke externe medewerkers zonder financiële of wettelijke inhuurrisico’s. Regel het maar in de huidige krappe en complexe markt.

Gelukkig hebben wij een complete oplossing voor je: de Managed Service Provider (MSP) van Circle8.

 

Met onze MSP-dienstverlening besteed je het hele recruitmentproces voor jouw organisatie uit. Wij zijn dan de exclusieve arbeidsregisseur voor jouw organisatie. Zodat jij als opdracht- of werkgever betere toegang krijgt tot de pool van (schaars) talent, daarover 24/7 managementinformatie ontvangt, geen risico’s loopt, de druk op stafafdelingen vermindert en, last but not least, kosten bespaart!

 

Neem contact op

Hoe dan?

 

Als MSP-partner richten we een inhuurloket in, óf nemen deze van je over. We zijn als het ware de 'spin in het web’, vaak met een eigen werkplek op jouw locatie(s).

 

1
Sparringpartner

Vanaf die plek vormen onze MSP consultants als sparringpartner van jouw inhurende managers het figuurlijke verlengstuk van de afdeling HR, Inkoop en Financiële administratie.

2
Aanvraagbeheer

We beheren alle flex-aanvragen, de leverancierscontacten & -contracten en de volledige administratieve afhandeling van onboarding tot offboarding.

3
Slimme software

We zetten slimme software in om het administratieve proces zo geruisloos mogelijk te laten verlopen, compliancy te garanderen en resultaten meetbaar te maken.

Geen zorgen, wel resultaten

 

De Managed Service Provider van Circle8. Een ideale oplossing voor jouw complete inhuurvraagstuk, speciaal voor organisaties die:

 

  • nog géén centraal inhuurproces of -loket hebben óf twijfelen of uitbesteden van het loket niet (kosten)efficiënter is
     
  • veel externe, tijdelijke, medewerkers inhuren en met veel verschillende leveranciers samenwerken waardoor behoefte is aan uniformiteit en standaardisatie,
     
  • financiële of wettelijke inhuurrisico’s lopen vanwege de snel veranderende regelgeving, o.a. WAB en Wet DBA,
     
  • niet over up-to-date management informatie beschikken, waardoor het lastig is strategische HR- beslissingen te nemen om bijvoorbeeld de inhuurstrategie bij te sturen.

Kortom, voor alle organisaties die er bewust voor kiezen het complexe inhuurproces aan een gespecialiseerde partner over te laten. Zodat de organisatie gewoon kan doen waar de organisatie voor bedoeld is, goed in is. Niet de zorgen, wel de resultaten!

Login MSP-portals

 

De opdrachten van onze opdrachtgevers worden via organisatiegebonden portals gedeeld, zoals onderstaande voorbeelden.

 

 Fudura  VRR  EBN  Waterschap Vallei en Veluwe

 

IT-Workz  Gemeente Bodegraven-Reeuwijk  Nuffic 

 

Gemeente Stichtse Vecht  HTM  VRFGV  

 

Ben jij zelfstandig professionals of leverancier van professionals?

Registreer je dan nu via een van bovenstaande portals voor de mooiste (MSP-)opdrachten!

Vragen, opmerkingen? Of wil je graag nog even overleggen?

 

Neem dan contact op met Martin Westerhof (Directeur MSP),

06-25187020

 

Contact