Data meten met behulp van scans

 

Bepalen waar de kracht van één of meerdere medewerkers ligt. Wat ze energie geeft en wat ze energie kost. Persoonlijkheidskenmerken herkennen en zien hoe medewerkers elkaar hiermee kunnen versterken. Blinde vlekken in de samenwerking ontdekken.

 

Wat denk je goed te doen maar wordt misschien anders ervaren?

Onze scans richten zich op drijfveren, motivatie en persoonlijkheid en geven inzicht in mogelijke vervolgstappen.

 

Neem contact op

Interactie bewerkstelligen door workshops en coaching


De uitkomst van de scans is de input voor workshops, trainingen of individuele coaching. Dat kan over de persoon gaan, maar bijvoorbeeld ook over de dynamiek tussen personen. Vlotte communicatie, het geven en ontvangen van feedback en het duidelijk afstemmen van de doelen kan namelijk een uitdaging zijn.

 

Onze communicatie- en feedback workshops helpen teams zich te ontwikkelen. Leiderschapstraining of coaching geven de individuele medewerker de zekerheid en het vertrouwen om met uitdagingen om te gaan.

61.png

Inzicht verkrijgen in ICT Competenties


ICT: je bent ervan afhankelijk, maar het is binnen organisaties vaak ook een black box. Daarom is het erg belangrijk inzicht te hebben in de specifieke ICT-competenties van jouw werknemers. En in het verlengde daarvan natuurlijk welke van deze zogenaamde ‘hardskills’ er in jouw organisatie of project ontbreken!


Om dit op een uniforme wijze inzichtelijk te krijgen is er een Europese standaard ontwikkeld: het e-Competence Framework (e-CF) oftewel de Europese Standaard EN-NEN16234. Een onafhankelijke 'meetlat' waarlangs vacatures, cv's en opleidingen gelegd kunnen worden. Wat helder maakt waar de overschotten en tekorten binnen een organisatie of project optreden. En laat zien met welk opleidings- of wervingsinstrument deze aangepakt en opgelost kunnen worden. Daarom gebruiken en werken we al vanaf het allereerste begin actief (mee) aan deze internationale standaard op het gebied van ICT-competenties.

 

Bovenstaande onderdelen van onze dienstverlening ‘Competence’ bieden we precies op maat aan. Wat jouw project of organisatie nodig heeft, waar jouw professionals, vast of tijdelijk, door kunnen groeien. Alles passend op jouw specifieke situatie. Van grote operationele organisaties tot kleine specialistische projectteams of deelnemers die speciale aandacht behoeven (Social Return). In dit kader zetten we ook scans en workshops in, bijvoorbeeld bij gedetineerden en werkzoekenden.

Vragen, opmerkingen? Of wil je graag nog even overleggen?

 

Neem dan contact op met ons of NOBCO-coach Lai-Mooi Hau, 06-46592110

 

Contact