Trending

Bekijk onze Talent Topics met artikelen over Total Talent Flow voor professionals, partners en opdrachtgevers. Ook vind je hier het laatste nieuws over Wet DBA.

hero image

Total Talent Flow

Mensen vormen de bloedsomloop van een succesvolle organisatie. Een constante bron van nieuwe kennis, ervaring en energie die de zuurstof vormt voor groei. Bij Circle8 noemen we dit Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital.

Total Talent Flow gaat over het vinden van talent, het binden aan organisaties, talenten laten groeien en ook aandacht voor doorstromen is belangrijk. Door de totale flow van het/jouw talent als uitgangspunt te nemen, groeien zowel het talent als de organisaties waarin ze werken.

Flexibele arbeid: de meerwaarde van externe inhuur

Er is krapte op de arbeidsmarkt! Bedrijven kampen met veel openstaande vacatures en weinig tot geen geschikte kandidaten. Steeds meer organisaties kiezen daarom voor inhuur van externe professionals. Maar welke vormen zijn er en wat komt erbij kijken? En hoe ga je zelf aan de slag met externe inhuur voor jouw organisatie? De antwoorden daarop lees je in deze whitepaper.