Instroom van talenten

Voor iedere opdracht een talent. Circle8 beschikt over een uitgebreide database met ruim 50.000 zelfstandig professionals. Desondanks blijven we altijd op zoek naar nieuwe instroom. Vanuit stages, traineeships maar ook via zij-instroom. Op alle niveaus faciliteren we onze talenten om door te groeien naar de plek die zij ambiëren. De plek in jouw organisatie!

hero image

Stages en starters

Al tijdens hun studie komen talenten in contact met het werkveld. Stages zorgen voor eerste concrete ervaringen. Onze partners zijn gespecialiseerd in het matchen van stageplekken en opdrachtgevers.


Bedrijven vinden bij Stageplaza.nl altijd talentvolle stagiaires van alle opleidingen en van alle niveaus. Het platform is marktleider online-bemiddeling tussen werkgevers en stagiaires.

Startersplaza.nl is een zusteronderneming van Stageplaza.nl met slechts één missie: starters ondersteunen bij het vinden van hun eerste baan. Opleiden, doorontwikkelen en daarmee de groei van talenten staat centraal.

Zij-instroom

Talenten zijn er in alle soorten en maten. En in alle leeftijden. Daarom is een goede begeleiding van professionals die de juiste vooropleiding missen, maar wel de specifieke competenties en vooral ook ambities hebben zo belangrijk. Binnen de ICT-sector werkt Circle8 daarvoor samen met Working Talent.

Persoonlijke groei. WorkingTalent.nl ontwikkelt traineeships voor jonge talenten en helpt ervaren professionals een nieuwe boost te geven aan hun carrière. Met lesprogramma’s die 100% aansluiten bij de opdrachtgever waar zij gaan starten. Kijken naar kansen, denken in oplossingen en samenwerken voor het optimale resultaat: groei van talent én opdrachtgever!

Vragen, opmerkingen? Of wil je graag nog even overleggen?

Neem dan contact op met Davine Bakker (Service Manager Operations), 06-29564545