10.04.2024
Leestijd 1 minuten

CJIB selecteert Circle8 voor de derde achtereenvolgende keer als voorkeursleverancier

Het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) heeft Circle8 voor de derde achtereenvolgende keer geselecteerd als voorkeursleverancier voor de tijdelijke inhuur van ICT-professionals.

Als onderdeel van de Rijksoverheid en het Ministerie van Justitie en Veiligheid werkt het CJIB aan een veilige en rechtvaardige samenleving. Het CJIB vormt een belangrijke schakel in het borgen van de rechtsstaat in Nederland.

In totaal heeft hetCJIBzeven partners geselecteerd. NaastCircle8mogen ook de combinatie Get There Holding & Seven Stars, Need Staffing IT, Cegeka Nederland, de combinatie Quest 4 & Bluetrail, Cimsolutions en de combinatie Linkit & DiVetro zich voorkeursleverancier noemen van de overheidsinstantie uit Leeuwarden.

“Onze samenwerking met het CJIB gaat natuurlijk verder dan de overigens mooie kwalificatie 'een van de zeven economisch meest voordelige inschrijvingen'. Dit is immers al de derde keer op rij dat we geselecteerd werden, een unieke prestatie. We zien uit naar een mooie en wederom succesvolle voortzetting van onze samenwerking,” aldus Peter Gram, Directeur intermediaire dienstverlening van Circle8.

De uitvoeringsfase zal per 1 juni 2024 van start gaan. De raamovereenkomst heeft een maximale looptijd van 4 jaar en een maximale omvang van 2.500.000 uren (plafondomvang). Meer weten, vragen misschien? Stuur een bericht naar Ronald Hazenkamp, Senior Client Manager, via ons contactformulier.