blog
31.10.2023
Leestijd 2 minuten

Rijkswaterstaat heeft Circle8 geselecteerd voor de inhuur van personeel

Rijkswaterstaat heeft Circle8 geselecteerd voor de sourcing en levering van inhuurprofessionals inclusief brokerdienstverlening.

Ruim 10.000 medewerkers van Rijkswaterstaat werken in een innovatieve omgeving aan projecten die er echt toe doen. Kleine, grote en hele grote projecten die de veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland verbeteren. Samen met burgers en belangenorganisaties.

Om de veelheid aan taken uit te kunnen voeren maakt Rijkswaterstaat naast haar vaste personeel gebruik van een flexibele schil. Deze flexibele schil is vooral actief voor de niet-kerntaken van Rijkswaterstaat maar wordt ook gebruikt voor tijdelijke personeelsbehoefte bij benodigde vervanging of uitbreiding op kerntaken.

Hiervoor kiest Rijkswaterstaat een nieuw inhuurmodel met twee neutrale mantelpartijen. Een van de doelstellingen is namelijk een maximaal marktbereik zodat alle relevante ondernemingen kunnen meedingen naar inhuuropdrachten bij RWS. Naast Circle8 is ook Magnit geselecteerd als een van de twee brokers.

Peter Gram, directeur Intermediaire Dienstverlening bij Circle8: “Rijkswaterstaat past perfect in ons klantenportfolio qua formaat, inhuurbehoefte en gezien de overlap in bedrijfsdoelstellingen. Wij zijn er trots op onze expertise met Rijkswaterstaat te mogen delen en de diverse bedrijfsonderdelen te voorzien van de beste professionals. Vanaf december staat een gespecialiseerd en ervaren team klaar dat fulltime de markt ontsluit om de best passende professionals te werven en selecteren voor Rijkswaterstaat, van generalist tot specialist.”

De Raamovereenkomst gaat in per 1 december 2023 en heeft een looptijd van drie jaar, met voor opdrachtgever een optie om één jaar te verlengen. Bekijk hier het bericht over onze samenwerking op de website van Rijkswaterstaat.

Meer weten? Vragen misschien? Neem dan contact op via ons reactieformulier.