Van De Staffing Groep naar Circle8 Total Talent Flow

hero image

Onze rebranding uitgelegd

We groeien enorm. Niet alleen in omvang maar ook met onze dienstverlening. En daarom gaan we verder onder een nieuwe naam. Circle8.

Hieronder vind je alle informatie over dit nieuwe hoofdstuk van onze organisatie. Voor al onze bestaande relaties (ZZP’ers op opdracht, partners/leveranciers en opdrachtgevers): wees gerust, je hoeft (bijna) niets te doen…

Nou ja, niets? Vier de groei vooral samen met ons!

Waarom een andere naam?

De arbeidsmarkt is in beweging en dat betekent dat we verder moeten kijken dan staffing, inhuren, detacheren en werving & selectie. Ook ontwikkeling, diversiteit en het creëren van kansen maken inmiddels een belangrijk en onlosmakelijk onderdeel uit van onze dienstverlening. Daarom veranderen we onze naam.

Vanaf 1 december gaat De Staffing Groep verder als Circle8

Circle8 (van het Engelse circulate) vindt talenten en de opdrachten die daarbij horen, zorgt voor binding met alle betrokkenen, geeft iedereen ruimte om te groeien en is er ook voor de doorstroming. Met een continue stroom van talent zorgt Circle8 voor blijvende groei voor zowel professionals als partners en opdrachtgevers: we noemen dit Total Talent Flow.

Wat verandert?

Deze vraag is simpel te beantwoorden: onze merkidentiteit. Dat betekent een ander logo, andere kleuren en ander lettertype. Die verandering zie je op alle uitingen van Circle8. Zoals bij onze e-mailhandtekeningen, op social media-kanalen, de naam op ons kantoor en natuurlijk hebben we een nieuwe website. Ook ontvang je voortaan e-mails via @circle8.nl.

Dat ziet er allemaal heel anders (en ook erg mooi) uit, maar heeft verder geen enkele gevolgen. Onze normale gang van zaken verandert niet!

Antwoorden op je vragen

Algemeen
Juridische zaken
Communicatie
Financiën
Diensten en producten
Communication

Algemeen

Algemeen

Waarom een/de rebranding?

De arbeidsmarkt is in beweging en dat betekent dat we verder moeten kijken dan
staffing, inhuren, detacheren en werving & selectie. Ook ontwikkeling, diversiteit en
het creëren van kansen maken inmiddels een belangrijk en onlosmakelijk onderdeel
uit van onze dienstverlening. Daarom veranderen we onze naam. 

Vanaf 1 december gaat De Staffing Groep verder als Circle8

Circle8 (van het Engelse circulate) vindt talenten en de opdrachten die daarbij
horen, zorgt voor binding met alle betrokkenen, geeft iedereen ruimte om te groeien
en is er ook voor de doorstroming. Met een continue stroom van talent zorgt Circle8
voor blijvende groei voor zowel professionals als partners en opdrachtgevers: we
noemen dit Total Talent Flow.

Wanneer vindt de rebranding plaats?

Onze rebranding is per 1 december 2022 een feit.

Welke verschillen ga ik merken?

Vanaf 1 december zijn alle uitingen van De Staffing Groep vervangen door onze nieuwe merkidentiteit. Hoe die eruit ziet, zie je onder andere op onze nieuwe website: circle8.nl

 

Ook sturen we voortaan e-mails vanaf het @circle8.nl domein. De oude adressen blijven nog een hele tijd actief. Er gaat dus geen correspondentie verloren.

Wat is de betekenis achter de nieuwe naam / het nieuwe logo?


Wij geloven dat mensen het belangrijkste goed zijn van elke organisatie. Zij zijn de bloedsomloop van het bedrijf. Naast cash flow is deze talent flow essentieel om organisaties te laten groeien. Want ‘to make it flow, is to make it grow.’

 

Circle8 vindt talenten en de opdrachten die daarbij horen, zorgt voor binding met alle betrokkenen, geeft iedereen ruimte om te groeien, maar is er ook voor de doorstroming. Met een continue stroom van talent zorgt Circle8 voor blijvende groei voor zowel professionals als partners en opdrachtgevers.

 

Circle8 komt van het Engelse circulate en de 8 in het logo is een creatieve interpretatie van een bloedsomloop (de talent flow).

Wat blijft hetzelfde?

De medewerkers. Het management team. De eigenaars. De dagelijkse gang van zaken. We zetten ons onvermoeid in voor de best mogelijke dienstverlening aan ZZP'ers, leveranciers en opdrachtgevers.

Wordt De Staffing Groep nog gebruikt in de toekomst?

Nee. Vanaf 1 december gaat De Staffing Groep verder als Circle8.

 

Alle bestaande overeenkomsten met De Staffing Groep zijn en blijven rechtsgeldig. We zijn druk bezig om de naam en logo ook overal te veranderen. Mochten er na 1 december toch nog overeenkomsten worden afgesloten danwel documenten zijn waarin wordt verwezen naar De Staffing Groep, zijn deze ook gewoon rechtsgeldig. De statutaire naam van De Staffing Groep wijzigt namelijk niet. We gaan de naam echter niet meer gebruiken als handelsnaam.

Veranderen Kwiik en People for Office ook van naam?

Per 1 december is alleen de naam van De Staffing Groep gewijzigd in Circle8. KwiiK en People for Office zijn onderdeel van Circle8 en in die hoedanigheid ook onderdeel van Circle8 Group. Hun logo's krijgen een toevoeging: 'part of Circle8'.

Verandert DynaHouse ook van naam?

Het DynaHouse is geen onderdeel van de rebranding. Bij het Dynahouse verandert dus niets.

Ik zie nog wel eens IT Staffing, wat gebeurt daarmee?

IT Staffing is een oud, niet meer actief, merk van De Staffing Groep. Het bestaat officieel al niet meer. In sommige uitingen en op LinkedIn is het merk nog zichtbaar. Ook daar voeren we per 1 december de naamswijziging naar Circle8 door.

Toch nog een vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen of spreek je toch liever iemand persoonlijk? Neem gerust contact op met jouw bekende contactpersoon bij Circle8 of gebruik onderstaand formulier.