blog
19.10.2023
Leestijd 2 minuten

Circle8 in haar eerste jaar uitgeroepen tot FD Gazelle

Met gepaste trots delen we het fantastische nieuws dat ons eerste jaar als Circle8 wordt bekroond met een nominatie voor de FD Gazellen 2023.

De FD Gazellen Awards zijn een prestigieuze onderscheiding die de snelst groeiende bedrijven in Nederland in de schijnwerpers zet. We zijn razend benieuwd naar de uitreiking van de FD Gazellen Awards 2023 en de kans om te schitteren naast andere inspirerende bedrijven. Onze reis is pas net begonnen, en we zijn klaar om met jullie allemaal te blijven groeien, innoveren en successen te vieren. 

Pascal van de Hart, COO Circle8 “We zijn trots op deze nominatie die we hebben te danken aan het geweldige team bij Circle8 dat samen met onze gewaardeerde partners en klanten zorgt voor ons huidige succes. De erkenning als FD Gazelle is het bewijs van de sterke relaties en de mooie samenwerkingen die we hebben opgebouwd.” 

Over FD Gazellen 2023 

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Daarin kwalificeren uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. Bij de feestelijke uitreiking op 23 november worden de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 mln in het basisjaar 2019), middelgroot (€2 mln tot €10 mln) en groot (€10 mln en meer).  

Circle8 dingt mee in de regio ‘Oost’ en categorie ‘groot’.