Werken bij Circle8

Werken bij Circle8 is werken bij een gloednieuwe organisatie die toch al sinds 1986 bestaat. Hoe dat kan? Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe directie en een nieuwe (internationale) groeistrategie werd het op 1 december 2022 ook tijd voor een nieuwe naam. De Staffing Groep werd Circle8.

 

Onze nieuwe visie op human capital noemen we Total Talent Flow. Wij zien mensen als de bloedsomloop van een organisatie. Naast cash flow is talent flow essentieel om een organisatie te laten groeien. De organisaties van onze klanten, maar natuurlijk ook onze eigen organisatie.

 

Om talent tot hun volle kracht te laten komen, investeren we in alle vier de onderdelen van de Total Talent Flow: vinden, binden, groeien en doorstromen van onze medewerkers.

 

Bekijk onze vacatures


​​

1
Vinden

Het begint ermee dat wij elkaar vinden. Jij leest nu deze pagina, dus dat begint al goed.

Na je sollicitatie is het tijd voor een kennismaking. We nodigen je graag uit op ons nieuwe kantoor in Nieuwegein. Zo krijg je gelijk onze fijne werksfeer mee.

2
Binden

Vind jij ons leuk en wij jou? Dan kan jouw reis bij Circle8 echt beginnen. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden en veel aandacht voor jouw talent en werkplezier verbinden we ons graag aan jou.

3
Groeien

Om onze doelen te bereiken zetten we alles in dat we in huis hebben - en iedereen. Dat maakt jouw werk lekker afwisselend. Natuurlijk ga je doen wat in deze functieomschrijving staat, maar er is (veel) ruimte om je daarbinnen of -buiten met diverse projecten bezig te houden. Samen werken we aan groei. Die van jou én van de organisatie.

4
Doorstromen

We groeien snel én hebben een internationale ‘buy and build’-strategie. Dat betekent hard werken en vooral heel veel kansen. En mogelijkheden om deze kansen in te vullen. We werken niet met standaard doorgroei-paden en salarisschalen, maar geven talent de ruimte om door de organisatie te stromen. In de breedte, diepte en hoogte. Jij bepaalt de richting.

 

En als de tijd komt dat je toch onze organisatie wil verlaten, dan helpen we je ook bij die volgende stap.

Thumbnail werken bij video (1).png

Werken bij Circle8

Vacatures

75.png
Recruitment Support Medewerker

Wil jij graag het vak Recruitment leren? Wil jij werken bij onze prachtige, groeiende en ambitieuze organisatie? Dan zoeken we jou.

10 tips over werkcultuur.jpeg
Sales Techniek Recruiter

Ben jij commercieel ingesteld en heb je ervaring in Techniek vacatures, dan zoeken wij jou!

75.png
Recruitment Marketeer

Ben jij een ervaren Recruitment Marketeer, die het leuk vindt om te gaan bouwen aan onze digitale strategie?

WhatsApp Image 2024-01-24 at 14.07.37.jpeg
Ervaren Finance Recruiter met Sales DNA

Ben jij commercieel ingesteld en heb je ervaring in Finance vacatures, dan zoeken wij jou!

75.png
Leveranciersmanager

Ben jij een commercieel ingestelde relatiebeheerder? Ben jij de verbinder die wij zoeken? Kan jij de leveranciers aan je gebonden houden en de samenwerking…

75.png
Ervaren IT recruiter

Onze IT recruitment-activiteiten met jouw kennis en ervaring naar ongekende hoogte brengen.

79.png
Recruiter Techniek

Door jouw matches help je de energietransitie vooruit.

91.png
Recruitment Consultant PFO

Denk als recruitment consultant voor PFO mee in alle fases van de Talent Journey.

10 tips over werkcultuur.jpeg
Medewerker Financieel Administratief

Combineer je graag financiële expertise met klantenservice? Wil je graag een onderdeel worden van een dynamisch en innovatief groeiend bedrijf, waar…

96.png
Administratief Medewerker Contracten

Een rots in de branding en een kei in contract handling.

Assistent_Controller_.png
Assistent Controller

Een onmisbare schakel als het gaat om de financiële processen. Wij zoeken een collega met sterke analytische vaardigheden gericht op kwaliteit en…

5 HR tips.png
Client Manager

Ben jij een Client Manager, die het vak verder wil leren onder begeleiding van een Client Director, dan is dit de volgende stap voor jou!

  • 1 (huidige)
  • 2