19.06.2024
Leestijd 2 minuten

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties sluit raamovereenkomst met Circle8

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft de Raamovereenkomst tijdelijke inhuur van ICT-professionals gegund aan Circle8.

“Ondanks dat het ministerie geen onbekende voor ons is, vormt het kerndepartement van BZK wel een nieuw onderdeel voor onze dienstverlening. We hebben er alle vertrouwen in ook hier een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de continuïteit van deze bijzondere organisatie,” aldus Peter Gram, Directeur intermediaire dienstverlening van Circle8.

BZK werkt aan oplossingen voor grote vraagstukken terwijl het onze democratische en grondwettelijke waarden beschermen. Soms denken ze alleen mee, soms zijn ze partner, en soms nemen ze zelf het voortouw. Zo werken ze aan de basis. Ze doen dat voor de samenleving die ons dat heeft toevertrouwd. En via uitvoeringsorganisaties (van beheer van gebouwen en ICT tot beveiliging en inrichting van de werkplekken) doen ze dat voor de hele rijksoverheid. Zo kunnen ook andere ministeries hun werk voor Nederland doen.

Naast het Kerndepartement BZK maken nog vijftien andere organisatieonderdelen onderdeel uit van deze raamovereenkomst, waaronder; Rijksvastgoedbedrijf (RVB), Doc-Direkt, Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG), FM Haaglanden (FMH), Organisatie en Personeel Rijk (O&P Rijk). De raamovereenkomst gaat in per 1 juli en heeft een maximale looptijd van 4 jaar met een totale waarde van 300miljoen. Meer weten, vragen misschien? Stuur een bericht naar Corine van Panhuys, Business Development Manager, via ons contactformulier.