blog
22.02.2024
Leestijd 1 minuten

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en Circle8 sluiten raamovereenkomst

Voor de inhuur van externe ICT-medewerkers hebben de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en Circle8 een raamovereenkomst gesloten. Naast Circle8 is ook Onestopsourcing B.V door SBB geselecteerd als voorkeursleverancier.

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Daarvoor staat Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

De organisatie voert taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen. Ook ontwikkelen ze de kwalificatiestructuur en leveren ze stage- en arbeidsmarktinformatie. Tot slot is SBB de plek waar beroepsonderwijs en bedrijfsleven afspraken maken over de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.

‘Talentontwikkeling is essentieel, op alle niveaus. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Circle8. Deze overeenkomst bevestigt dit maar weer eens, we zien enorm uit naar een volgende periode van samenwerking met SBB’, aldus Peter Gram, directeur intermediaire dienstverlening bij Circle8.

De raamovereenkomst is officieel ingegaan per 1 januari 2024 en heeft een looptijd van twee jaar met tweemaal een verlengingsoptie van een jaar. Meer weten over onze samenwerking met SBB? Vragen misschien? Stuur een bericht via ons contactformulier.