Carrière maken in de IT? Het kan met DetaVast!

|
Leestijd 5 min.

Wil jij ook graag carrière maken in de booming IT-sector? Maar lukt het niet die eerste stap te zetten omdat je geen IT-opleiding hebt gedaan of niet over IT-ervaring beschikt?

 

 

Wat is DetaVast?

 

Een aantal van onze grote opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid biedt zogenaamde Detavast-constructies aan. Starters, doorgroeiers, mensen met een arbeidsbeperking maar ook zij-instromers krijgen hiermee de kans zich zodanig te ontwikkelen dat ze na hun detacheringsperiode in vaste dienst worden genomen: Deta-Vast.

 

Hoe werkt het?

 

Werken binnen een DetaVast-constructie betekent werken aan maatschappelijke IT-projecten. Denk aan de CoronaCheck-app, cybersecurity, apps voor subsidieaanvragen en registraties voor agrariërs, de visserijketen, te veel om op te noemen.

 

Maar het betekent ook werken aan jezelf. Na je aanmelding bekijken we samen wat het beste bij jou past. En maken we een plan hoe jij naar een vaste aanstelling toe kan groeien. Met coaching, training en begeleiding die jij nodig hebt om je droom te kunnen verwezenlijken: een perspectiefrijke loopbaan in de IT bij een mooie werkgever!

 

 

Voor deze speciale en persoonlijke werkwijze hebben we binnen onze groep een apart bedrijf: KwiiK richt zich niet alleen maar op werk. Maar ook op jouw ontwikkeling en mentale en fysieke gezondheid. Op een unieke en duurzame wijze.

 

Waar kan ik mij aanmelden?

 

Enthousiast? Meld je dan nu aan via onderstaand reactieformulier. Of bel met Len Bouwman: 06-30215289.

Deel dit artikel