blog
18.08.2022
Leestijd 1 minuten

Verlenging en uitbreiding detavast mantel

Deze maand is bekend geworden dat we onze Detavast-mantel fors uit gaan breiden. Per 1 november mogen we naast Defensie ook de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Volksgezondheid Welzijn en Sport én Buitenlandse zaken verwelkomen binnen deze bijzondere samenwerkingsconstructie. Naast Circle8 zijn ook YER en Experis geselecteerd voor de Detavast- mantelovereenkomst met de vier ministeries.

Inhoud mantel

 Via Detavast bieden een aantal (voor ons bekende) opdrachtgevers starters, doorgroeiers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans zich zodanig te ontwikkelen dat ze na hun detacheringsperiode in vaste dienst kunnen worden genomen: Detavast. Aan de hand van een gedegen opleidings-/ontwikkelingsplan groeien de kandidaten toe naar het gewenste niveau van de betreffende ICT-functies. De opdrachtnemer verzorgt binnen de detacheringsperiode de opleiding en begeleiding van de betreffende persoon.

Groei door middel van opleiding is voor Circle8 natuurlijk geen onbekend terrein. Al eerder zijn we Detavast-overeenkomsten aangegaan met Logius, P-Direkt, SSC-ICT, CJIB, Belastingdienst, DICTU, OCW en DUO Groningen. En nu wordt de aflopende overeenkomst met het Ministerie van Defensie dus vernieuwd en uitgebreid.

Vanaf 1 november werken we binnen deze constructie ook samen met de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Volksgezondheid Welzijn en Sport én Buitenlandse zaken. Daarbij worden we ondersteund door een sterk consortium van partners, ieder vanuit hun eigen specialistische insteek: Young Capital, Createment en Kwiik.

De overeenkomst heeft een looptijd van 4 jaar en een totale waarde van circa 23 miljoen euro. Meer weten of vragen over Detavast? Lees hier hoe Detavast in de praktijk werkt. Of neem via onderstaand reactieformulier contact op met Peter Gram.