blog
12.07.2022
Leestijd 2 minuten

Uitbreiding servicepakketten

De beste professionals matchen met de mooiste opdrachtgevers. We doen het al sinds 1986. Maar onze dienstverlening gaat veel verder dan dat.

Wij willen onze professionals en leveranciers namelijk laten excelleren. Daar hoort een breed pakket van aanvullende diensten bij. Onze Service Pakketten zijn daarom uitgebreid waardoor we naast ons bekende aanbod van versneld betalen ook kunnen helpen met verzekeren, juridische ondersteuning, opleidingen en gerichte recruitment support om die gewenste droombaan of -opdracht te vinden.

Samenwerking met ZP Zaken

Voor de uitvoering van deze uitgebreide dienstverlening zijn we een meerjarige samenwerking aangegaan met ZP Zaken. “Wij zijn erg blij dat we met deze samenwerking onze professionals nog beter kunnen ondersteunen”, zegt Pascal van der Hart, Director Operations bij Circle8. “Omdat ZP Zaken zich al ruim zeven jaar richt op de ondersteunde producten en diensten voor zelfstandig professionals, zien wij in hen de ideale partner. Waar wij ons richten op de juiste persoon op de juiste plek krijgen, zorgen zij ervoor dat diegene zorgeloos aan het werk kan. We delen een groot netwerk en met de kennis en ervaring van ZP Zaken krijgt onze dienstverlening een verdere professionaliseringslag.”

 Boy Kruiswijk, algemeen directeur van ZP Zaken: “De overeenkomst met Circle8 voelt direct goed. Als innovatieve en ondernemende organisatie begrijpen zij als geen ander hoe ondernemers denken en waar zij behoefte aan hebben. Daarom heb ik er vertrouwen in dat we met onze shared values en ervaring in een breder verband echt toegevoegde waarde kunnen creëren. Ik kijk er dus naar uit dat we samen met hen zelfstandige professionals volledig gaan ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op het binnenhalen en uitvoeren van de ideale opdracht.”

Speciale webpagina

Benieuwd naar het complete aanbod? Surf dan naar de speciale webpagina Servicepakketten. Apart voor onze professionals en leveranciers presenteren we daar op verschillende niveaus alle ondersteunende diensten die we in samenwerking met ZP Zaken aanbieden. Vragen, meer weten?

 Neem dan via onderstaand reactieformulier contact op met Elske Bergsma, Service Advisor bij Circle8.