Financial Controller

02 | 07 | 2024

Ben jij binnenkort Financial Controller bij Circle8? Wil jij een sleutelrol spelen in het waarborgen van financiële stabiliteit, transparantie en groei?  Dan zoeken wij op zoek naar jou.

Doel van jouw functie

Bij Circle8 ben jij als Financial Controller een onmisbare schakel als het gaat om waarborgen van financiële stabiliteit en groei.

Over Circle8

Jij zoekt een plek waar je gezien wordt. Waar je doet waarin je goed bent en waar je kunt groeien. Jouw talent moet stromen naar steeds díe specifieke plek waar jij het beste tot je recht komt. Bij Circle8 noemen we dit Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital.

Dit ga je doen als Financial Controller

Je bent werkzaam binnen businessunit Management & Support, Corporate Finance & Governance

En maakt onderdeel uit van het team Finance. Het team Finance wordt gevormd met de CFO, de financial controller(s), assistent controller(s) en Financieel medewerkers. Als Financial Controller ben jij samen met het team Finance verantwoordelijk voor de kwaliteit van de financiële administratie en rapportageverplichtingen. Jij rapporteert aan de CFO.


Financiële planning en analyse
Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen, analyseren en beheren van financiële plannen en prognoses. Dit omvat het identificeren van trends, risico’s en kansen op basis van financiële gegevens.

Budgettering
Jij helpt bij het opstellen en beheren van budget van Circle8. Er wordt samengewerkt met de stakeholders om realistische budgetten op te stellen en houden toezicht op de uitgaven om ervoor te zorgen date deze binnen het budget blijven.

Financiële Rapportages en Jaarrekeningen
Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van de financiële rapportages inclusief bijhorende analyses. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de consolidatie, de jaarrekeningen en de accountantscontrole.

Interne Controle
Jij zorgt ervoor dat interne controleprocedures worden nageleefd om de nauwkeurigheid en integriteit van financiële gegevens te waarborgen.

Belasting
Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de juiste en tijdige aangiften BTW, tevens ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en afstemming van de aangiften VPB met onze belastingadviseur.

 

Financiële Analyse
Jij voert diepgaande financiële analyses uit om trends te identificeren, presentaties te evalueren en zakelijke besluitvorming te ondersteunen. Het gaat om het analyseren van de winstgevendheid, margeontwikkeling, kostenbeheersing, investeringsrendement en andere financiële aspecten.

 

Leiderschap en Advisering
Jij fungeert vaak als coach voor je junior collega’s binnen het Financiële team en stuurt deze dagdagelijks aan.

Circle8 gaat op korte termijn het huidige boekhoudsysteem te vervangen voor een nieuw systeem. Als finance professional binnen de organisatie heb jij vanzelfsprekend een actieve rol bij de implementatie hiervan.

Dit ben jij

Ook wij zoeken het schaap met de 8 :-) poten, maar solliciteer gerust als je er maar 7 hebt. 

 

●     Afgeronde HBO+   Financieel Management / Bedrijfseconomie;
●     Minimaal 6 á 8 jaar werkervaring als Financial Controller;

●     Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

●     Jij bent klantgericht, integer en kan goed samenwerken;

●     Sterke analytische vaardigheden, gericht op kwaliteit en resultaten.

●     Pro-actief en accuraat.

●     No-nonse mentaliteit, aanpakker.

Werken bij Circle8

Werken bij Circle8 is werken bij een gloednieuwe organisatie die toch al sinds 1986 bestaat. Hoe dat kan? Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe directie en een nieuwe (internationale) groeistrategie werd het op 1 december 2022 ook tijd voor een nieuwe naam. De Staffing Groep werd Circle8.

 

Onze nieuwe visie op human capital noemen we Total Talent Flow. Wij zien mensen als de bloedsomloop van een organisatie. Naast cash flow is talent flow essentieel om een organisatie te laten groeien. De organisaties van onze klanten, maar natuurlijk ook onze eigen organisatie.

 

Om talent tot hun volle kracht te laten komen, investeren we in alle vier de onderdelen van de Total Talent Flow: vinden, binden, groeien en doorstromen van onze medewerkers. 

Verder nog goed om te weten

Je gelooft in jezelf, het team en in Circle8. En wij? Wij belonen jou voor al het harde werk. In geld, een fijne werk-privé balans en persoonlijke groei. Omdat jij altijd het beste levert voor onze klanten bieden wij jou:

●    Een uitstekend en passend salaris.

●    Je werkt tussen de 32 en 40 uur per week, bij ons op kantoor in Nieuwegein. Deels thuiswerken is bespreekbaar.

●    Een baan bij een snelgroeiende organisatie met ambitie om top 3 speler te worden in de arbeidsbemiddeling.

●    Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden: nationaal én internationaal.

●    25 vakantiedagen en twee extra dagen met de mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen.

●    8,33% vakantiegeld omdat je naast je werk nog andere dingen te doen hebt.

●    Alle faciliteiten om goed te kunnen werken zoals een laptop, telefoon, (vergoeding voor) thuiswerkplek, etc.

●    Collectieve zorgverzekering en €120 bruto p/m bijdrage aan zorgverzekering.

●    Uitstekende pensioenregeling en ANW-hiaat-, ongevallen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. 

Interesse?

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Monique Manger Corporate Recruiter 06-52751749 of stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@circle8.nl of vul het formulier onderaan deze pagina in.

 

We kijken ernaar uit je sollicitatie te ontvangen!​​​​​​

Word jij onze nieuwe Financial Controller?

Vul dit formulier dan in en solliciteer direct voor deze toffe functie.

Geen bestand

Benieuwd naar onze andere vacatures?