blog
28.07.2022
Leestijd 1 minuten

Uitbreiding samenwerking Wigo4it

Onlangs is onze vernieuwde en uitgebreide samenwerking met Wigo4it bekrachtigd met de officiële ondertekening van de raamovereenkomst.

De aanbesteding van de coöperatie op het gebied van ICT-oplossingen was verdeeld over drie percelen: 1 - Specialistisch ICT personeel, 2 - ICT management en ICT kennis en 3 – Staffunctionarissen. Circle8 had al een (exclusieve) overeenkomst voor perceel 3 maar is vanaf deze maand ook (samen met LINKIT) voorkeursleverancier voor perceel 1.

Peter Gram, Businessunit Manager: “P3 hebben we officieel gekregen op basis van een goede inschrijving maar vooral toch ook vanwege de tevredenheid over onze dienstverlening in afgelopen jaren. Voor P1 zochten ze een Cloud Solution Partner en hebben wij een consortium samengesteld van een aantal gespecialiseerde ondernemingen waarmee we gezamenlijk het vertrouwen hebben gekregen om de komende jaren als expert Wigo4it te ondersteunen bij de doorontwikkeling van de IKV-voorziening.”

De raamovereenkomst is officieel gestart op 5 juli 2022 en wordt aangegaan voor de duur van twee jaar met de mogelijkheid voor de aanbestedende dienst om éénzijdig tegen gelijkblijvende voorwaarden tweemaal te verlengen voor een duur van één jaar. De omvang van de totale opdracht wordt geschat op € 4.000.000 (excl. BTW) per jaar. Meer weten over onze samenwerking met Wigo4it? Vragen misschien? Neem via onderstaand formulier contact op met Peter Gram.