Eneco kiest voor Circle8

|
Leestijd 3 min.

Eneco en Circle8 (handelsnaam van De Staffing Groep) hebben deze maand hun handtekening gezet onder een meerjarige samenwerkingovereenkomst. De intermediair uit Nieuwegein voert vanaf 1 september 2022 het contracteren en contractmanagement uit voor alle tijdelijke medewerkers uit binnen- en buitenland die bij Eneco aan de slag gaan.

 

Eneco is al meer dan honderd jaar actief op het gebied van energie. Het versnellen van de energietransitie is op dit moment een van de speerpunten. Vanuit de missie ‘duurzame energie van iedereen’ helpt het sterk en groeiend internationaal energiebedrijf consumenten en bedrijven omschakelen naar duurzame energie.

 

Met de dienstverlening aan Eneco draagt Circle8 bij aan het verlagen van inhuurrisico’s voor zowel Eneco zelf als voor de externen. Martin Westerhof, Director Large Accounts bij Circle8: "Wij zijn trots dat Eneco voor samenwerken met Circle8 kiest. Net als Eneco kiezen meer en meer opdrachtgevers bewust voor samenwerking met ons vanwege de ervaring rondom het contracteren van internationale tijdelijke arbeidskrachten. De inhuurrisico's die daarmee gepaard gaan weten we namelijk als geen ander te minimaliseren.";

 

De raamovereenkomst heeft een (initiële) duur van twee jaar en kan daarna tweemaal onder dezelfde voorwaarden door de opdrachtgever worden verlengd. De overeenkomst is officieel ingegaan per 1 augustus 2022, de daadwerkelijke dienstverlening per 1 september 2022 gestart. Meer weten over onze samenwerking met Eneco? Vragen misschien? Neem via onderstaand formulier contact op met Martin Westerhof.

 

Deel dit artikel