For the ones who keep growing.png

Jouw kennis en ervaring. Onze opdrachten en dienstverlening. Groeien zoals jij dat wil. Jouw opdrachtgevers laten groeien, zoals jij dat kan. The ones who keep growing, de mediacampagne van Circle8.

 

Wij hebben namelijk the best jobs for the ones who keep growing. De campagne is de creatieve doorvertaling van Total Talent Flow, onze visie op human capital. Een krachtig en nieuwe geluid in de markt.

Benieuwd naar onze opdrachten?
A7409775 vrijstaand op wit 712x805.png

Circle8 is er voor de talenten

 

Voor degenen die een plek zoeken waar ze gezien worden. Een job waarin ze kunnen uitblinken. Waar ze gewaardeerd worden om wie ze zijn, waar ze kunnen doen waar ze goed in zijn.  Voor de talenten die willen groeien en voor wie stilstand achteruitgang is. Voor hen die durven te falen, omdat je daarvan leert. Voor de mensen die door willen.  Naar de top of op zoek naar nieuwe avonturen.

 

Circle8 biedt talenten die mogelijkheid. En heeft voor hen de leukste opdrachten bij de beste opdrachtgevers. Waar ze kunnen groeien, zoals zij dat willen.

 

Zo groeien ook de organisaties waar zij via Circle8 werken. En als de tijd daar is, stromen de professionals door. Omdat ze willen blijven groeien. Die continue stroom van talent zorgt voor blijvende groei voor zowel professionals als opdrachtgevers en partners. Circle8 is er voor hen:

 

The ones who keep growing

Reclame bord 4 sep klein.png

Vanaf 4 september zijn we weer vier weken lang te vinden langs de drukste snelwegen, op Abri’s en natuurlijk heel veel online. Heb jij ons ook gespot?

 

Voor meer informatie over deze campagne, neem je contact op met Suzanne Broekhof, Brand & marketing manager van Circle8.