Abri Mockup (1) 1x1-min.png

Heb jij hem al voorbij zien komen, langs de (snel)weg of online? The ones who keep growing is de nieuwe campagne van Circle8.

 

Wij hebben namelijk the best jobs for the ones who keep growing. De campagne is de creatieve doorvertaling van Total Talent Flow, onze visie op human capital. Een krachtig en nieuw geluid in de markt.

A7409775 vrijstaand op wit 712x805.png

Circle8 is er voor de talenten

 

Voor degenen die een plek zoeken waar ze gezien worden. Een job waarin ze kunnen uitblinken. Waar ze gewaardeerd worden om wie ze zijn, waar ze kunnen doen waar ze goed in zijn.  Voor de talenten die willen groeien en voor wie stilstand achteruitgang is. Voor hen die durven te falen, omdat je daarvan leert. Voor de mensen die door willen.  Naar de top of op zoek naar nieuwe avonturen.

 

Circle8 biedt talenten die mogelijkheid. En heeft voor hen de leukste opdrachten bij de beste opdrachtgevers. Waar ze kunnen groeien, zoals zij dat willen.

 

Zo groeien ook de organisaties waar zij via Circle8 werken. En als de tijd daar is, stromen de professionals door. Omdat ze willen blijven groeien. Die continue stroom van talent zorgt voor blijvende groei voor zowel professionals als opdrachtgevers en partners. Circle8 is er voor hen:

 

The ones who keep growing

Are you the one who helps us keep growing?

Challenge: maak Circle8 nog bekender

Ben jij enthousiast over Circle8 en onze campagne? Doe dan mee aan de Circle8-challenge en maak kans op een van deze prijzen:

  • 'Max Experience' op circuit Zandvoort
  • Waardebon van Bol.com t.w.v. €250,-
  • Brunch voor 2 personen op 'grote hoogte' in Rotterdam

 

Hoe doe je mee?

  1. Volg Circle8 op LinkedIn.
  2. Maak een foto van jezelf met een van de campagne-uitingen van Circle8. Dit kan zijn bij een abri of bij een van onze online-uitingen. Een snelwegmast mag natuurlijk ook, maar dan wel vanaf een veilige parallelweg (alles voor de veiligheid!).
  3. Post deze foto op LinkedIn, mention onze pagina (@Circle8 Total Talent Flow) én gebruik de hastag #TOWKG

 

Je mag zo vaak posten als je wilt. Na 5 juni kiezen we de 3 meest creatieve posts en nemen we contact op met de winnaars.

 

Veel succes!

Challenge doe jij mee (1).png
Circle8-the-best-jobs.jpg

Gert-Jan Schellingerhout, CEO van Circle8

 

“Wij vinden geschikte professionals, verbinden hen aan de mooiste organisaties, zorgen ervoor dat zij de gewenste groei doormaken en voortdurend op de juiste plek zitten. Die continue doorstroom van talent noemen we Total Talent Flow.

 

Vaak wordt bij talent gedacht aan jonge mensen, maar iedereen heeft talent, ook de ervaren, meer seniore professionals.  De vijver wordt niet vanzelf groter in deze schaarse arbeidsmarkt. Voor ons is het daarom volkomen logisch ons te richten op het laten groeien van deze talenten, van de professionals die via ons bij onze opdrachtgevers mooie opdrachten vervullen.

 

Groeien de professionals, dan groeien onze partners en opdrachtgevers. Wij zijn er voor hen allemaal: the ones who keep growing.” 

Highway Billboard Mockup (1).png

Vanaf 8 mei zijn we vier weken lang te vinden langs de drukste snelwegen, op Abri’s en natuurlijk heel veel online. Heb jij ons al gespot?

 

Voor meer informatie over deze campagne, neem je contact op met Suzanne Broekhof, Brand & marketing manager van Circle8.