Van opdracht naar opdracht

 

Stuur je gegevens naar onze afdeling recruitment via onderstaande button. Wij nemen vervolgens contact op om je registratie compleet te maken en zo samen te ontdekken hoe de ideale volgende opdracht(gever) van jouw kandidaat eruitziet.

 

Hebben we die gevonden dan verzorgen we het hele proces naar de daadwerkelijke start, vanzelfsprekend inclusief alle administratieve en contractuele zaken die daarvoor nodig zijn. En blijven we vervolgens contact houden. Niet alleen vanwege alle mogelijke ontwikkelingen rondom de inzet, maar uiteindelijk ook zodat jouw professional op het juiste moment weer verder kan groeien.

 

Neem contact op

Selecteer opdrachten

 

Benieuwd naar onze actuele opdrachten? Kijk dan hieronder tussen de opdrachten en browse door je eigen samengestelde selectie heen. Een opdracht gevonden die matcht met je kandidaat? Dan kun je rechtstreeks reageren op die opdracht.

Actuele opdrachten

170 opdrachten

Nooit meer uitdagende opdrachten missen?

Registreer jouw wensen en ontvang een email wanneer een nieuwe opdracht online staat. Je krijgt alerts die overeenkomen met jouw exacte filters. Let op: filter eerst de opdrachten en stel dan je alert in.

Vragen, opmerkingen? Of wil je graag nog even overleggen?

 

Neem dan contact op met Nicolette Zwijsen (Recruitment Manager),

06-29564545

 

Contact