Wij zoeken een Digital Marketeer

 

Als eigenaar van de website ben je eindverantwoordelijk voor het behalen van de (online) KPI’s zoals inschrijven voor nieuwe opdrachten en het aanmelden van nieuwe kandidaten en opdrachtgevers. Je zet hiervoor alle denkbare instrumenten in die je als digital marketeer tot je beschikking hebt. Van SEO, SEA, tot content en socials. Meten = weten, dus ook het doorontwikkelen en gebruik maken van het (online) marketingdashboard behoren tot jouw takenpakket.

 

Voor deze functie zoeken we een ervaren digital allrounder die het leuk vindt om te gaan bouwen aan onze digitale strategie en presence. Eigen initiatief en hands-on mentaliteit zijn essentieel om hier snel stappen in te kunnen zetten.

Daar staat tegenover dat je alle vrijheid en middelen krijgt om hier een succes van te maken. Met de (internationale) ambities die Circle8 heeft, is dit hét moment om in te stappen. Je doorgroeimogelijkheden heb je zelf in de hand.

 

Je wordt onderdeel van het marketingteam. Naast een marketingmanager bestaat dit team momenteel uit 2 marketingcommunicatie-adviseurs, een vormgever en een eventsmanager. Je rapporteert aan de marketingmanager.

 

Over Circle8

 

Jij zoekt een plek waar je gezien wordt. Waar je doet waarin je goed bent en waar je kunt groeien. Jouw talent moet stromen naar steeds díe specifieke plek waar jij het beste tot je recht komt. Bij Circle8 noemen we dit Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital.

Interesse?

Dit ga je doen als Digital Marketeer

 

Als digital marketeer houd je je onder andere bezig met onderstaande zaken. Hoe je dit gaat invullen is nog grotendeels door jou te bepalen. Een superleuke uitdaging! 

 

●      Opstellen en bewaken van de overall digital strategy van Circle8.

●      Optimale inzet van de verschillende digitale kanalen: social media, websites, e-mailmarketing, marketing automation, ads, etc.

●      Je bent samen met een communicatieadviseur verantwoordelijk voor campagnes van kop tot staart. Dit zijn zowel brand als commerciële campagnes.

●      Bepalen en behalen van zowel de branding- als performance-based doelstellingen en het aan elkaar koppelen in deze full funnel campagnes.

●      Je bekijkt de websites (Cirlcle8 en Huis van Talent) met je SEO-bril. Hierin trek je samen op met een communicatieadviseur.

●      Aansturing van externe bureaus.

●      In nauwe samenwerking met recruitment, contract management en sales werk je aan de optimale invulling van de candidate en customer journey.

Dit ben jij

 

Ook wij zoeken het schaap met de 8 :-) poten, maar solliciteer gerust als je er maar 7 hebt. 

 

●     Je hebt een duidelijke visie en bent enthousiast over alles dat met digital marketing te maken heeft.

●     Je hebt min. 5 jaar ervaring in een digital marketing rol.

●     Je hebt een hbo-opleiding in marketing of communicatie gedaan (of iets vergelijkbaars).

●     Je bent bekend met het aansturen van bureaus en het optimaliseren van online touchpoints in een commerciële omgeving.

●     Je hebt ervaring met het werken met een CMS, social media, Google tools (G4A, Google Ads, Google studio).

●     Je denkt groot en bent heel precies waar dat nodig is.

●     Je bent analytisch sterk, ondernemend, pro-actief en enthousiast.

●     Je vindt het leuk om te leren, binnen én buiten je specialisme.

Werken bij Circle8

 

Werken bij Circle8 is werken bij een gloednieuwe organisatie die toch al sinds 1986 bestaat. Hoe dat kan? Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe directie en een nieuwe (internationale) groeistrategie werd het op 1 december 2022 ook tijd voor een nieuwe naam. De Staffing Groep werd Circle8.

 

Onze nieuwe visie op human capital noemen we Total Talent Flow. Wij zien mensen als de bloedsomloop van een organisatie. Naast cash flow is talent flow essentieel om een organisatie te laten groeien. De organisaties van onze klanten, maar natuurlijk ook onze eigen organisatie.

 

Om talent tot hun volle kracht te laten komen, investeren we in alle vier de onderdelen van de Total Talent Flow: vinden, binden, groeien en doorstromen van onze medewerkers.

 

Verder nog goed om te weten


Je gelooft in jezelf, het team en in Circle8. En wij? Wij belonen jou voor al het harde werk. In geld, een fijne werk-privé balans en persoonlijke groei. Omdat jij altijd het beste levert voor onze klanten bieden wij jou:

 

●     Je werkt tussen de 32 en 40 uur per week, bij ons op kantoor in Nieuwegein. Thuiswerken kan altijd!

●     Een baan bij een snelgroeiende organisatie met ambitie om top 3 speler te worden in de arbeidsbemiddeling.

●     Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden: nationaal én internationaal.

●     Een prima salaris passend bij jouw niveau.

●     25 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen.

●     8,33% vakantiegeld omdat je naast je werk nog andere dingen te doen hebt.

●     Alle faciliteiten om goed te kunnen werken zoals een laptop, telefoon, (vergoeding voor) thuiswerkplek, etc.

●     Collectieve zorgverzekering en €120 bruto p/m bijdrage aan zorgverzekering.

●     Uitstekende pensioenregeling en ANW-hiaat-, ongevallen- en arbeidsongeschikheidsverzekeringen.

●     En last but not least: veel aandacht voor werkplezier. Met borrels, feestjes, de crazy8-ruimte en natuurlijk toffe collega’s.

 

Interesse?

 

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Miranda van Zanten Corporate Recruiter 06-45795019 of stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@circle8.nl

 

We kijken ernaar uit je sollicitatie te ontvangen!

Thumbnail werken bij video (1).png

Werken bij Circle8