Wij zoeken een Content Marketeer

 

Voor deze functie zoeken we een ervaren Content allrounder, die het leuk vindt om te gaan bouwen aan onze digitale strategie. Eigen initiatief en hands-on mentaliteit zijn essentieel om hier snel stappen in te kunnen zetten.

 

Daar staat tegenover dat je alle vrijheid en middelen krijgt om hier een succes van te maken. Met de (internationale) ambities die Circle8 heeft, is dit hét moment om in te stappen. Je doorgroei mogelijkheden heb je zelf in de hand.

 

Je wordt onderdeel van het marketingteam. Naast een marketingmanager bestaat dit team momenteel uit 2 marketingcommunicatie-adviseurs, een vormgever en een eventsmanager. Je rapporteert aan de marketingmanager.

 

Over Circle8

 

Jij zoekt een plek waar je gezien wordt. Waar je doet waarin je goed bent en waar je kunt groeien. Jouw talent moet stromen naar steeds díe specifieke plek waar jij het beste tot je recht komt. Bij Circle8 noemen we dit Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital.

Interesse?

Dit ga je doen als Content Marketeer

 

 

Content Strategie ontwikkeling: Jij bent de architect achter onze content kalender en strategieën. Je begrijpt als geen ander hoe je de juiste boodschap overbrengt, die aansluit bij onze marketingdoelen.

 

Content Creatie: Schrijven zit in je DNA. Of het nu gaat om pakkende blogs, informatieve artikelen of het bedenken van creatieve social media content, jij weet wat nodig is.

 

Beheer van Sociale Media: Je bent de stem van ons merk op Sociale platforms. Het beheren van content en actief deelnemen aan de online conversatie, gaat je makkelijk af. Je begrijpt wat onze doelgroep nodig heeft en speelt hierop in.

 

Analyse van Prestaties: Met behulp van analysetools monitor je de prestaties van de content, begrijp  je de betrokkenheid en het bereik en stuur je bij waar nodig is.

 

Project Management: Jouw vermogen om meerdere content projecten gelijktijdig te beheren, maakt je de spil in het soepele verloop van onze diverse initiatieven.

 

Samenwerking: Een consistent branding en boodschap bereik je niet alleen. Je werkt nauw samen met marketingteam en andere afdelingen, waarbij je jouw expertise inzet om een gezamenlijk doel te realiseren.

 

 

Dit ben jij

 

●     Een hbo-opleiding in marketing of communicatie afgerond (of iets vergelijkbaars).

●     Een aantal jaren ervaring in een digital marketing rol.

●     Ervaring met het werken met verschillende digitale tools; een CMS, analytics, planning en beheer en social media.

●     Ervaring in het schrijven en maken van boeiende, duidelijke en grammaticaal correcte content.

●     Je bent analytisch sterk, pro-actief en ondernemend, je voelt je thuis in een commerciële, dynamische, groeiende en innoverende organisatie.

Werken bij Circle8

 

Werken bij Circle8 is werken bij een gloednieuwe organisatie die toch al sinds 1986 bestaat. Hoe dat kan? Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe directie en een nieuwe (internationale) groeistrategie werd het op 1 december 2022 ook tijd voor een nieuwe naam. De Staffing Groep werd Circle8.

 

Onze nieuwe visie op human capital noemen we Total Talent Flow. Wij zien mensen als de bloedsomloop van een organisatie. Naast cash flow is talent flow essentieel om een organisatie te laten groeien. De organisaties van onze klanten, maar natuurlijk ook onze eigen organisatie.

 

Om talent tot hun volle kracht te laten komen, investeren we in alle vier de onderdelen van de Total Talent Flow: vinden, binden, groeien en doorstromen van onze medewerkers.

 

Verder nog goed om te weten


Je gelooft in jezelf, het team en in Circle8. En wij? Wij belonen jou voor al het harde werk. In geld, een fijne werk-privé balans en persoonlijke groei. Omdat jij altijd het beste levert voor onze klanten bieden wij jou:

    

●     Je werkt tussen de 32 en 40 uur per week, bij ons op kantoor in Nieuwegein. Thuiswerken is bespreekbaar. 

●     Een baan bij een snelgroeiende organisatie met ambitie om top 3 speler te worden in de arbeidsbemiddeling.

●     Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden: nationaal én internationaal.

●     Een bruto maandsalaris tussen €3.500 en €5.500 (op basis van 40 uur), afgestemd op jouw niveau.

●     25 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen.

●     8,33% vakantiegeld omdat je naast je werk nog andere dingen te doen hebt.

●     Alle faciliteiten om goed te kunnen werken zoals een laptop, telefoon, (vergoeding voor) thuiswerkplek, etc.

●     Collectieve zorgverzekering en €120 bruto p/m bijdrage aan zorgverzekering.

●     Uitstekende pensioenregeling en ANW-hiaat-, ongevallen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

●     En last but not least: veel aandacht voor werkplezier. Met borrels, feestjes, de crazy8-ruimte en natuurlijk toffe collega’s.

 

 

Interesse?

 

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Monique Manger Corporate Recruiter 06-52751749 of stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@circle8.nl

 

We kijken ernaar uit je sollicitatie te ontvangen!

Thumbnail werken bij video (1).png

Werken bij Circle8