Wij zoeken een (Salesforce) Functioneel Applicatiebeheerder

 

Primair werk je vooral samen met eindgebruikers, de mensen die ondersteund worden door de systemen. Wij zijn een organisatie die continu op zoek is naar vernieuwing en verbetering om daarmee onze klanten maximaal te kunnen blijven ondersteunen en bedienen. Dat betekent dat we van jou verwachten dat je enerzijds helpt om deze veranderingen te vertalen naar de juiste wijzigingen in de (Salesforce) applicaties, maar anderzijds ook proactief komt met mogelijkheden die onze applicaties bieden om bestaande en nieuwe processen maximaal te ondersteunen.

Daarnaast werk je samen met onze partner waarmee we de Salesforce.org onderhouden en vernieuwen. Je neemt samen met hen deel in projecten waarmee we de vernieuwingen realiseren, en werkt samen met hen aan het dagelijkse onderhoud van de bestaande oplossingen. Wij voeren de projecten en het onderhoud uit met een Scrum/Agile werkwijze waarin we de key-users, het IT-team en onze partner(s) samenbrengen om met ‘sprints’ de gewenste producten op te leveren.

 

En last but not least ben je onderdeel van het centrale IT-team dat op dit moment bestaat uit 5 gemotiveerde en enthousiaste professionals.

 

Over Circle8

 

Jij zoekt een plek waar je gezien wordt. Waar je doet waarin je goed bent en waar je kunt groeien. Jouw talent moet stromen naar steeds díe specifieke plek waar jij het beste tot je recht komt. Bij Circle8 noemen we dit Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital.

Interesse?

Dit ga je doen als Functioneel Appicatiebeheerder

 

Als Functioneel Applicatiebeheerder hou je van gestructureerd werken, ben je een echte teamspeler die echter ook goed zelfstandig de weg kan vinden, en vind je een beetje chaos soms ook wel lekker. Waarbij dit de voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn.

 

●      Verantwoordelijk voor het functioneel- en gebruiksbeheer van onze Salesforce applicaties en aanvullende applicaties daaromheen.

●      Omzetten van de passie van de eindgebruiker in nieuwe functionaliteit en zorgen voor continue verbetering en ondersteuning je de gebruikers in het gebruik van de applicaties.

●      Zelfstandig bijdragen aan de kwalitatieve verdieping van procesverbetering door proactief als sparringpartner behoeften in kaart te brengen en passende oplossingen aan te bieden.

●      De impact bepalen die wijzigingen hebben op de werkprocessen en deze bespreken met betrokken partijen.

●      Actief contacten onderhouden met gebruikers en partners, zodat problemen snel worden gesignaleerd en wijzigingen worden doorgevoerd.

●      Mede zorgdragen voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van het testtraject, zodat nieuwe en gewijzigde applicaties foutloos in productie kunnen worden genomen.

Dit ben jij

 

Ook wij zoeken het schaap met de 8 :-) poten, maar solliciteer gerust als je er maar 7 hebt. 

 

●     Je hebt een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde HBO-opleiding met IT component.

●     Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met functioneel applicatiebeheer in het algemeen, maar met name ook op het gebied van Salesforce applicaties.

●     Kennis en ervaring met Scrum/Agile is een pré.

●     Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent klantgericht en goed in relatiemanagement.

●     Je denkt groot en bent heel precies waar dat nodig is.

●     Je bent analytisch sterk, ondernemend, pro-actief en enthousiast.

●     Je vindt het leuk om te leren, binnen én buiten je specialisme.

Werken bij Circle8

 

Werken bij Circle8 is werken bij een gloednieuwe organisatie die toch al sinds 1986 bestaat. Hoe dat kan? Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe directie en een nieuwe (internationale) groeistrategie werd het op 1 december 2022 ook tijd voor een nieuwe naam. De Staffing Groep werd Circle8.

 

Onze nieuwe visie op human capital noemen we Total Talent Flow. Wij zien mensen als de bloedsomloop van een organisatie. Naast cash flow is talent flow essentieel om een organisatie te laten groeien. De organisaties van onze klanten, maar natuurlijk ook onze eigen organisatie.

 

Om talent tot hun volle kracht te laten komen, investeren we in alle vier de onderdelen van de Total Talent Flow: vinden, binden, groeien en doorstromen van onze medewerkers.

 

Verder nog goed om te weten


Je gelooft in jezelf, het team en in Circle8. En wij? Wij belonen jou voor al het harde werk. In geld, een fijne werk-privé balans en persoonlijke groei. Omdat jij altijd het beste levert voor onze klanten bieden wij jou:

 

●     Je werkt tussen de 32 en 40 uur per week, bij ons op kantoor in Nieuwegein. Thuiswerken kan altijd!

●     Een baan bij een snelgroeiende organisatie met ambitie om top 3 speler te worden in de arbeidsbemiddeling.

●     Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden: nationaal én internationaal.

●     Een prima salaris passend bij jouw niveau.

●     25 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen.

●     8,33% vakantiegeld omdat je naast je werk nog andere dingen te doen hebt.

●     Alle faciliteiten om goed te kunnen werken zoals een laptop, telefoon, (vergoeding voor) thuiswerkplek, etc.

●     Collectieve zorgverzekering en €120 bruto p/m bijdrage aan zorgverzekering.

●     Uitstekende pensioenregeling en ANW-hiaat-, ongevallen- en arbeidsongeschikheidsverzekeringen.

●     En last but not least: veel aandacht voor werkplezier. Met borrels, feestjes, de crazy8-ruimte en natuurlijk toffe collega’s.

 

Interesse?

 

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Monique Manger Corporate Recruiter 06-52751749 of stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@circle8.nl

 

We kijken ernaar uit je sollicitatie te ontvangen!

Thumbnail werken bij video (1).png

Werken bij Circle8