Elk talent op de juiste plek

 

Bij PfO helpen we onze opdrachtgevers door optimaal invulling te geven aan hun recruitment uitdagingen, zodat wij samen talenten vinden en binden die zorgen voor succes. Wij bieden onze opdrachtgevers, afhankelijk van de specifieke behoefte, verschillende vormen van dienstverlening. Wij nemen het hele recruitment proces in onze handen, leveren advies op bepaalde onderdelen of bieden tijdelijke ondersteuning binnen het bestaande team.

 

People for Office is onderdeel van Circle8

 

Bij Circle8 geloven we dat mensen de bloedsomloop van een succesvolle organisatie vormen . Een constante bron van nieuwe kennis, ervaring en energie die de zuurstof vormt voor groei. We noemen dit Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital. Vanuit PfO bieden we de volgende diensten aan onze opdrachtgevers:

 

●    Recruitment service partner (RSP): wij nemen de verantwoordelijkheid van het vinden en binden van de juiste talenten.

●    Consultancy: wij nemen het hele recruitmentproces, inclusief arbeidsmarktcommunicatie en employer branding, onder de loep.

●    Support: extra recruitmentcapaciteit wanneer het nodig is.

●    Talent Journey: aan de hand van dit framework helpen we opdrachtgevers om de best passende talenten te vinden, te binden en te groeien binnen de organisatie.

Dit ga je doen als Recruitment Consultant

 

Jij bent een ambitieuze corporate recruiter die vol enthousiasme aan de slag gaat met het recruitmentproces van onze opdrachtgevers. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de klant en doorgrondt de uitdagingen waar zij mee worstelen. Vervolgens vertaal je ze naar een oplossing waarmee de organisatie in staat is de beste talenten te vinden en aan zich te binden.

 

Je werkt pragmatisch, bent transparant en krijgt oprecht voldoening wanneer je het juiste talent gevonden hebt. Hoe je onze opdrachtgevers helpt? Dat ligt maar net aan wat je tegenkomt. Je gaat in gesprek met de opdrachtgever, je verleidt de talenten die nodig zijn en je zorgt voor de beste profielen. Bijvoorbeeld door het bieden van de beste candidate experience, een optimaal ingericht recruitmentproces of slimme recruitment marketing.

Interesse?

Wat jij meebrengt

 

●    Enkele jaren ervaring met corporate recruitment;

●    Aantoonbare ervaring met het inrichten en invullen van het recruitment proces;

●    Commerciële drive;

●    Energieke en enthousiaste persoonlijkheid die gaat voor succes;

●    Een gezonde dosis creativiteit.

Wat je van ons kan verwachten

 

●    Inspirerende en afwisselende werkomgeving;

●    Een werkgever waar maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke plek inneemt in de bedrijfsvoering;

●    Prima arbeidsvoorwaarden met o.a. een laptop, auto en een goed salaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;

●    Aanvullend een interessante bonusregeling;

●    Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;

●    Cultuur waar we elkaar helpen succesvoller te zijn en waar transparantie en openheid voorop staan.

Werken bij Circle8 

 

Werken bij Circle8 is werken bij een gloednieuwe organisatie die toch al sinds 1986 bestaat. Hoe dat kan? Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe directie en een nieuwe (internationale) groeistrategie werd het op 1 december 2022 ook tijd voor een nieuwe naam. De Staffing Groep werd Circle8.

 

Onze nieuwe visie op human capital noemen we Total Talent Flow. Wij zien mensen als de bloedsomloop van een organisatie. Naast cash flow is talent flow essentieel om een organisatie te laten groeien. De organisaties van onze klanten, maar natuurlijk ook onze eigen organisatie.

 

Om talent tot hun volle kracht te laten komen, investeren we in alle vier de onderdelen van de Total Talent Flow: vinden, binden, groeien en doorstromen van onze medewerkers.

 

Interesse?

 

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Monique Manger Corporate Recruiter 06-52751749 of stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@circle8.nl

 

We kijken ernaar uit je sollicitatie te ontvangen!

Thumbnail werken bij video (1).png

Werken bij Circle8