Ervaren IT recruiter die snel een volgende stap wil zetten

02 | 07 | 2024

Wil jij onze recruitment-activiteiten met jouw kennis en ervaring naar een nog hoger niveau brengen? Met veel ruimte voor eigen invulling en initiatieven? Dan zoeken we jou. 

Jij bent een ervaren IT Recruiter die weet wat het betekent om succesvol te zijn. Een goede match is belangrijker dan vaste vereisten vooraf, dus als jij ervan overtuigd bent de persoon te zijn die wij zoeken dan komen wij graag met jou in contact.

Door jouw matches help je de diverse opdrachtgevers vooruit

Opdrachtgevers uit profit- en non-profit branches schakelen Circle8 al jaren in voor het vinden, binden, laten groeien en doorstromen van de beste (IT-)talenten van Nederland.  Wij hebben de ambitie om binnen nu en 3 jaar in de top 3 van arbeidsbemiddelaars in Nederland te staan. Met een nieuwe strategie, naam en merkidentiteit is de basis gelegd en groeien we hard.  Daarom zoeken we nieuwe collega’s die de beste IT talenten matchen met onze klanten.

Werken met de nieuwste technologie

Je werkt vanuit een team van (op dit moment 18) ervaren recruiters én krijgt daarbij de beschikking over ons gloednieuwe ATS Byner. 

Dat biedt jou aanzienlijk veel mogelijkheden om de perfecte match tot stand te brengen. En omdat we nooit stilstaan, ook veel ruimte voor jouw bijdrage aan een nóg betere candidate journey.

 

Over Circle8

Jij zoekt een plek waar je gezien wordt. Waar je doet waarin je goed bent en waar je kunt groeien. Jouw talent moet stromen naar steeds díe specifieke plek waar jij het beste tot je recht komt. Bij Circle8 noemen we dit Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital.

Dit ga je doen als IT recruiter

●    Regisseren van het gehele recruitment proces; je maakt hierbij gebruik van ons nieuwe ATS Byner;

●    Sourcen, werven en selecteren van de beste kandidaat via verschillen on- en offline kanalen;

●    Jij staat garant voor de ideale candidate experience. Van de eerste kennismaking tot coachen door het matchingsproces heen. En ook als kandidaten niet de juiste fit zijn voor een specifieke opdracht, zijn ze nog steeds tevreden over het proces. Zodat je ze later alsnog een droomjob kan laten invullen.

●    Voeren van (digitale) kennismakings- en selectiegesprekken.

●    Gewaardeerde sparringpartner zijn voor eigen klanten, kandidaten en toeleveranciers en met hen onderhandelen om de beste condities voor alle partijen te realiseren;

●    Bouwen aan je eigen talent pool, zodat je dé vakspecialist wordt op jouw gebied;

 

Bij Circle8 helpen we je daar natuurlijk bij. Bijvoorbeeld met de kennis en ervaring van je collega-recruiters en ondersteuning van ons creatieve marketing team.

​​​​​

Dit ben jij

Jij bent ervaren in het vak en weet wat het betekent om een succesvolle IT-recruiter te zijn. Een goede match is belangrijker dan vastgestelde functie-eisen, dus als jij ervan overtuigd bent de persoon te zijn die wij zoeken dan komen wij graag met jou in contact.

●     HBO werk- en denkniveau.

●     Min. 2 jaar ervaring als recruiter.

●     Werkervaring binnen arbeidsbemiddeling en/of overige (IT) sales ervaring is een pré.

●     Resultaatgericht, analytisch, ondernemend, pro-actief en enthousiast.

●     Je vindt het leuk om te leren, binnen en buiten je specialisme.

●     Je spreekt en beheerst de Nederlandse taal (kennis van de Engelse taal is een pre).

Werken bij Circle8

Werken bij Circle8 is werken bij een gloednieuwe organisatie die toch al sinds 1986 bestaat. Hoe dat kan? Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe directie en een nieuwe (internationale) groeistrategie werd het op 1 december 2022 ook tijd voor een nieuwe naam. De Staffing Groep werd Circle8.

 

Onze nieuwe visie op human capital noemen we Total Talent Flow. Wij zien mensen als de bloedsomloop van een organisatie. Naast cash flow is talent flow essentieel om een organisatie te laten groeien. De organisaties van onze klanten, maar natuurlijk ook onze eigen organisatie.

 

Om talent tot hun volle kracht te laten komen, investeren we in alle vier de onderdelen van de Total Talent Flow: vinden, binden, groeien en doorstromen van onze medewerkers.

  

Verder nog goed om te weten

Je gelooft in jezelf, het team en in Circle8. En wij? Wij belonen jou voor al het harde werk. In geld, een fijne werk-privé balans en persoonlijke groei. Omdat jij altijd het beste levert voor onze klanten bieden wij jou:

●     Je werkt tussen de 32 en 40 uur per week, bij ons op kantoor in Nieuwegein. Thuiswerken kan altijd!

●     Een baan bij een snelgroeiende organisatie met ambitie om top 3 speler te worden in de arbeidsbemiddeling.

●     Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden: nationaal én internationaal.

●     Een passend maandsalaris tussen de €2500 - €3750 (afhankelijk van ervaring en kennis)

●     25 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen.

●     8,33% vakantiegeld omdat je naast je werk nog andere dingen te doen hebt.

●     Alle faciliteiten om goed te kunnen werken zoals een laptop, telefoon, (vergoeding voor) thuiswerkplek, etc.

●     Collectieve zorgverzekering en €120 bruto p/m bijdrage aan zorgverzekering.

●     Uitstekende pensioenregeling en ANW-hiaat-, ongevallen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

●     En last but not least: veel aandacht voor werkplezier. Met borrels, feestjes, de crazy8-ruimte en natuurlijk gezellige collega’s.

 

Interesse?

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Monique Manger Corporate Recruiter 06-52751749,  stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@circle8.nl of vul het formulier onderaan deze pagina in.

 

We kijken ernaar uit je sollicitatie te ontvangen!

Word jij onze nieuwe recruiter?

Solliciteer dan door het formulier in te vullen en dan spreken we je snel.

Geen bestand

Benieuwd naar onze andere vacatures?