Administratief Medewerker Contracten

02 | 07 | 2024

Ben jij op zoek naar een rol waarin je zowel contractmanagement als interactie met onze professionals kunt combineren? Zou je willen werken binnen onze groeiende en ambitieuze organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wij zoeken een Administratief Medewerker Contracten

Word een essentieel onderdeel van Circle8 als Medewerker Contract Administratie, waar je niet alleen contracten beheert, maar ook de vragen van onze professionals met finesse en vriendelijkheid behandelt. Sluit je aan bij ons dynamische team en ontdek de impact die jij kunt maken!

Over Circle8

Jij zoekt een plek waar je gezien wordt. Waar je doet waarin je goed bent en waar je kunt groeien. Jouw talent moet stromen naar steeds díe specifieke plek waar jij het beste tot je recht komt. Bij Circle8 noemen we dit Total Talent Flow, een nieuwe kijk op human capital.

Dit ga je doen als Administratief Medewerker Contracten

Elke dag is anders. In de rol van Medewerker Contract Administratie ben je dienstverlenend voor onze inhuurprofessionals, fungeer je als vraagbaak en verzorg je alle contractadministratie voor hen. Met het nauwkeurig bijhouden van de systemen zorg je voor tevreden professionals. Een superleuke uitdaging! 

●      Opstellen van contracten voor de inzet van professionals bij onze klanten: Jij zorgt ervoor dat alles tot de puntjes verzorgd is, dat alles juist en volledig is vastgelegd in onze systemen. Zo zijn ook jouw collega's in staat alle informatie over contracten te raadplegen.

●      Verzorgen van contractverlengingen: Jij zorgt ervoor dat ook de verlengingen de juridische toets kunnen doorstaan en administratief juist en volledig worden verwerkt.

●      Continu verbeteren van onze processen en werkwijzen: Jij houdt je blik gericht op onze klanten en doet voorstellen om waar mogelijk te verbeteren.

Dit ben jij

Ook wij zoeken het schaap met de 8 :-) poten, maar solliciteer gerust als je er maar 7 hebt. 

 

●     Mbo werk en denkniveau (afgeronde niveau 4; bij voorkeur administratief-juridische richting).

●     Min. 2 jaar ervaring in een administratieve functie.

●     Basiskennis van contractbeheer is een pre.

●     Beheersing van de Nederlandse en ook de Engelse taal.

●     Resultaatgericht, klantgerichtheid en dienstverlenend.

●     Je vindt het leuk om te leren, binnen én buiten je specialisme.

Werken bij Circle8

Werken bij Circle8 is werken bij een gloednieuwe organisatie die toch al sinds 1986 bestaat. Hoe dat kan? Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe directie en een nieuwe (internationale) groeistrategie werd het op 1 december 2022 ook tijd voor een nieuwe naam. De Staffing Groep werd Circle8.

 

Onze nieuwe visie op human capital noemen we Total Talent Flow. Wij zien mensen als de bloedsomloop van een organisatie. Naast cash flow is talent flow essentieel om een organisatie te laten groeien. De organisaties van onze klanten, maar natuurlijk ook onze eigen organisatie.

 

Om talent tot hun volle kracht te laten komen, investeren we in alle vier de onderdelen van de Total Talent Flow: vinden, binden, groeien en doorstromen van onze medewerkers.

 

Verder nog goed om te weten


Je gelooft in jezelf, het team en in Circle8. En wij? Wij belonen jou voor al het harde werk. In geld, een fijne werk-privé balans en persoonlijke groei. Omdat jij altijd het beste levert voor onze klanten bieden wij jou:

 ●    Een goed salaris tussen €2200 - €3000 bij FT dienstverband.

●     Je werkt tussen de 32 en 40 uur per week, bij ons op kantoor in Nieuwegein. Thuiswerken is bespreekbaar.

●     Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden: nationaal én internationaal.

●     Een prima salaris passend bij jouw niveau.

●     25 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen.

●     8,33% vakantiegeld, omdat je naast je werk nog andere dingen te doen hebt.

●     Alle faciliteiten om goed te kunnen werken zoals een laptop, telefoon, (vergoeding voor) thuiswerkplek, etc.

●     Collectieve zorgverzekering en €120 bruto p/m bijdrage aan zorgverzekering.

●     Uitstekende pensioenregeling en ANW-hiaat-, ongevallen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

●     Een baan bij een snelgroeiende organisatie met ambitie om top 3 speler te worden in de arbeidsbemiddeling.

●     En last but not least: veel aandacht voor werkplezier. Met borrels, feestjes, de crazy8-ruimte en natuurlijk toffe collega’s.

 

Interesse?

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Monique Manger Corporate Recruiter 06-52751749 of stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@circle8.nl of vul het formulier onderaan deze pagina in.

 

We kijken ernaar uit je sollicitatie te ontvangen!​​​​​​

Word jij onze nieuwe Medewerker Contract Services?

Vul dit formulier dan in en solliciteer direct voor deze toffe functie.

Geen bestand

Benieuwd naar onze andere vacatures?