Door jouw matches help je de diverse opdrachtgevers vooruit

 

Opdrachtgevers uit profit- en non-profit branches schakelen Circle8 al jaren in voor het vinden, binden, laten groeien en doorstromen van de beste talenten van Nederland.  Wij hebben de ambitie om binnen nu en 3 jaar in de top 3 van arbeidsbemiddelaars in Nederland te staan. Met een nieuwe strategie, naam en merkidentiteit is de basis gelegd en groeien we hard. 

Sales Techniek Recruiter, wat houdt dat in?

 

Als Techniek Recruiter ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van top-talent voor Technische functies door middel van proactieve wervingsactiviteiten en het opbouwen van sterke relaties met Zelfstandig Professionals (ZP-er) klanten en leveranciers. Je identificeert en benadert potentiële ZP’ers, voert diepte-interviews en beoordeelt hun geschiktheid voor de interim aanvraag.

 

Naast het werven van ZP-ers, ben je ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties met een van onze grootste klanten en leveranciers. Je begrijpt de behoeften van deze klant en adviseert de inhurende managers en de inhuurdesk over de best mogelijke wervingsstrategieën om hun personeelsbehoeften te vervullen.

Interesse?

Dit ga je doen als Sales Techniek Recruiter

●    Regisseren van het gehele recruitment proces; je maakt hierbij gebruik van ons nieuwe ATS systeem Byner;

●    Sourcen, werven en selecteren van de beste leveranciers en ZP-ers;

●    Jij staat garant voor de ideale candidate experience. Van de eerste kennismaking tot coachen door het matchingsproces heen. En ook als ZP-er niet de juiste fit zijn voor een specifieke opdracht, dan komt je sales DNA goed van pas en introduceer je de kandidaat  bij een andere klant van Circle8 ;

●    Voeren van (digitale) kennismakings- en selectiegesprekken;

●    Gewaardeerde sparringpartner zijn voor de eigen klant, kandidaten en toeleveranciers en met hen onderhandelen om de beste condities voor alle partijen te realiseren;

●    Bouwen aan je eigen Techniek netwerk en bezoeken van de klant, leverancier en ZP-er, zodat je dé vakspecialist wordt op jouw gebied.

 

​​​​​​​

Dit ben jij

 

●    Minimaal 5-8 jaar ervaring als recruiter met ZP-ers in de techniek posities;

●    Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te onderhandelen met ZP-ers, klanten en leveranciers;

●    Gedrevenheid en resultaatgerichtheid, en gewend te werken met deadlines;

●    Goeie search vaardigheden zowel op LinkedIN als in CV databases.

Werken bij Circle8

 

Werken bij Circle8 is werken bij een gloednieuwe organisatie die toch al sinds 1986 bestaat. Hoe dat kan? Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe directie en een nieuwe (internationale) groeistrategie werd het op 1 december 2022 ook tijd voor een nieuwe naam. De Staffing Groep werd Circle8.

 

Onze nieuwe visie op human capital noemen we Total Talent Flow. Wij zien mensen als de bloedsomloop van een organisatie. Naast cash flow is talent flow essentieel om een organisatie te laten groeien. De organisaties van onze klanten, maar natuurlijk ook onze eigen organisatie.

 

Om talent tot hun volle kracht te laten komen, investeren we in alle vier de onderdelen van de Total Talent Flow: vinden, binden, groeien en doorstromen van onze medewerkers.

 

 

 

Verder nog goed om te weten

 

Je gelooft in jezelf, het team en in Circle8. En wij? Wij belonen jou voor al het harde werk. In geld, een fijne werk-privé balans en persoonlijke groei. Omdat jij altijd het beste levert voor onze klanten bieden wij jou:

 

●     Je werkt tussen de 32 en 40 uur per week, bij ons op kantoor in Nieuwegein. Thuiswerken is bespreekbaar!

●     Mobiliteitsvergoeding, reiskostenvergoeding of auto;

●     Een baan bij een snelgroeiende organisatie met ambitie om top 3 speler te worden in de arbeidsbemiddeling.

●     Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden: nationaal én internationaal.

●     Een passend concurrerend  salaris (afhankelijk van ervaring en kennis).

●     25 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen.

●     8,33% vakantiegeld, omdat je naast je werk nog andere dingen te doen hebt.

●     Alle faciliteiten om goed te kunnen werken zoals een laptop, telefoon, (vergoeding voor) thuiswerkplek, etc.

●     Collectieve zorgverzekering en €120 bruto p/m bijdrage aan zorgverzekering.

●     Uitstekende pensioenregeling en ANW-hiaat-, ongevallen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

●     En last but not least: veel aandacht voor werkplezier. Met borrels, feestjes, de crazy8-ruimte en natuurlijk gezellige collega’s.

 

Interesse?

 

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Monique Manger Corporate Recruiter 06-52751749,  stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@circle8.nl 

 

We kijken ernaar uit je sollicitatie te ontvangen!

Thumbnail werken bij video (1).png

Werken bij Circle8

Word jij onze nieuwe recruiter?

 

Solliciteer dan door het formulier in te vullen en dan spreken we je snel.

 

*
*
*
*