Golfdagen Spieren voor Spieren

|
Leestijd 3 min.

Maandag 19 en vrijdag 23 september werden op de Lochemse Golf & Country club en de Haagsche Golfvereniging Leeuwenbergh een tweetal ‘Golfdagen Spieren voor Spieren’ georganiseerd. Vanuit De Staffing Groep was Arno Pronk medeverantwoordelijk voor de organisatie van beide Golfdagen.

 

Spieren voor spieren

 

De Stichting Spieren voor Spieren is het sportiefste goede doel van Nederland en zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Onder het motto ‘gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunt Circle8 deze belangrijke doelstellingen van de Stichting. Met de financiering van het diagnostisch Spieren voor Spieren Kindercentrum, wetenschappelijke onderzoeken in academische ziekenhuizen en Expertise Onderzoekscentra voor spierziekten SMA, FSHD en Duchenne zijn belangrijke doelstellingen gerealiseerd.

 

Bedrijven konden op beide (golf)dagen een bijdrage leveren aan het event door zogenaamde 'flights' te kopen, waarmee een aantal spelers meegenomen kan worden. Daarnaast was het mogelijk te sponsoren. Vanzelfsprekend nam Circle8 als medeorganisator ook een aantal flights af. Bovendien heeft het moederbedrijf van Circle8, Axiom Partners, nog een mooie donatie gedaan voor beide Golfdagen.

 

Arno Pronk: “Mede dankzij enthousiaste deelnemers, alle sponsoren én de inzet van vrijwilligers is op de Lochemse Golfdag € 30.000 en op Leeuwenbergh € 48.000 (een record!) voor dit prachtige doel opgehaald!” Ook meedoen (de volgende keer)? Of wil je op een andere wijze helpen spierziekten bij kinderen te verslaan? Neem via onderstaand reactieformulier contact op met Arno Pronk.

 

Deel dit artikel