Uitvoerder/Werkverantwoordelijke detavast (VNR-55194)

  • Geleen
  • 7 maanden
  • 40 | week
  • 01 mei 2023
  • 29 jun 2023

Over de organisatie

Fudura, de onmisbare schakel tussen ondernemen en energie!

Zonder ons staan de activiteiten van 25.000 klanten stil. Daarom zorgen wij voor een betrouwbare energie-infrastructuur en de slimste inzichten in energieprestaties.


Deze uitvraag verloopt via MSP. Als MSP partner zijn wij de spin het web, het ‘single point of contact’ (SPOC) tussen uw organisatie en alle flex leveranciers.

Over deze opdracht

Let op: dit betreft een detavast rol

 

Als Uitvoerder/Werkverantwoordelijke in Limburg ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een groep uitvoerende medewerkers (monteurs, technici en technisch medewerker secundair) die werkzaamheden uitvoeren aan HS- en MS-installaties. Je zorgt ervoor dat de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden aan primaire en secundaire bedrijfsmiddelen van hoogspannings- en middenspanningsinstallaties vlekkeloos verloopt. Op jou wordt vertrouwd dat je installaties correct en volgens een zelfgemaakt schakelplan af- en inschakelt. In projecten ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf nemen van nieuwe installaties.

Een belangrijk onderdeel van beide rollen is het toezien op naleving van regels, procedures en veiligheidsvoorschriften en op de kwaliteit van de geleverde prestaties. 


Je bent verder een mentor voor collega's in opleiding en bent een echte inhoudelijk specialist. 

Onderdeel van de functie van Uitvoerder/Werkverantwoordelijke is het verrichten van storingsdienst. Ongeveer 7 à 8 keer per jaar draai je gedurende een week in de eerstelijns storingsdienst. 

Aanvullende informatie detavast:

Nadat de Professional meer dan 1700 gewerkte uren voor Opdrachtgever heeft gewerkt (onder de huidige Opdrachtovereenkomst en mogelijke voorgaande opdrachten) kan de Professional kosteloos in dienst treden bij Opdrachtgever, en vervalt elke vorm van opzegtermijn.

Indien de Professional minder dan 1700 gewerkte uren heeft gewerkt (per datum overgang), en betrokken partijen zijn allen welwillend om een vervroegde overgang te bewerkstelligen, wordt voor de berekening van het door Opdrachtgever aan Leverancier verschuldigde honorarium de volgende formule gehanteerd: [1700 – gewerkte aantal uren] x [10% van het uurtarief] = honorarium

Functie eisen

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-4 diploma richting elektrotechniek, aangevuld met een opleiding midden- of hoogspanning.
  • Verder ben je in het bezit van de aanwijzing werkverantwoordelijke BEI-BHS of NEN 3840 (of wil je die gaan halen) en heb je ervaring in het schakelen met installaties van o.a. Eaton, Coq en ABB.
  • Uiteraard kun je leidinggeven en ervaring met werken in HS- en MS-stations en kennis van zowel primaire als secundaire installaties. 
  • Je bent communicatief sterk en kunt (technische) medewerkers aansturen.
  • Daarbij ben je stressbestendig, creatief en in staat problemen te analyseren.


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 juni 2023, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.