Technisch Klantadviseur / Werkvoorbereider (VNR-54153)

Deze opdracht is alleen voor leveranciers

 • Utrecht Delft
 • 12 maanden
 • 40 | week
 • 01 mrt 2023
 • 21 mrt 2023

Over de organisatie

Stedin is een regionale Nederlandse Netbeheerder die elke dag 24/7 energie transporteert en ondertussen werkt aan de energietransitie. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. Werken aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. Ook wordt er hard gewerkt aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus. Doe je mee?Een goed team. Daar hoor je bij.  Je maakt deel uit van het Productteam Verlichten & Verzwaren binnen de Productgroep A&V Proces in de Consumentketen. Wij werken gedeeltelijk van uit huis, waarbij de standplaats afhankelijk is van je woonplaats. Van jou zal verwacht worden dat je met het productteam flexibel op verschillende locaties werkt; Utrecht, Heinenoord en Delft. Het team is een mix van collega's die aan het begin van hun carrière staan en collega’s met jarenlange ervaring, zodat je veel van elkaar leert en samen tot de beste oplossing komt.  De sfeer op de afdeling is informeel en er wordt prettig en collegiaal samengewerkt. Een groep waarop je kan bouwen, die graag aanpakt, snel problemen oplost en niet bang is voor vieze handen, waarbij iedereen aan de veiligheid denkt en afspraken nakomt. 

Over deze opdracht

Let op: dit betreft een aanvraag op basis van deta-vast


Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.  

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. We leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Genoeg te doen dus voor een Technisch Klantadviseur in het team van Product Verlichten & Verzwaren.

Als Technisch Klantadviseur zet je klantaanvragen om tot een compleet dossier en beoordeelt deze op technische uitvoerbaarheid, doorlooptijd en geeft advies. Hoe complex ook, je gaat in gesprek met de klant, je schetst het werk uit, brengt offertes uit, stuurt het bodemonderzoek aan, stelt een V&G-plan op, zet een nettoets uit en doet de vergunningsaanvraag. Jij behoudt het overzicht en fungeert als spin in het web tussen alle betrokken interne bedrijfsonderdelen. Je zorgt ervoor dat de klus tijdig en compleet wordt verstrekt aan de uitvoerende partij, zodat de opdracht op de gewenste datum van de klant uitgevoerd gaat worden.    


Om klantgericht aan te sluiten is het kunnen opstellen van een planning en bewaken dat je de juiste informatie verkrijgt een vereiste. Vragen van klanten over de inhoud en het proces worden aan jou gesteld. De verwachting is dat je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig in teamverband je werk kunt doen. 

Functie eisen

Jouw sterke punten, waar worden we blij van. 

Je bent technisch goed onderlegd, administratief sterk, communicatief vaardig en bij alles wat je doet, staat de relatie met de klant centraal. Je hebt bij voorkeur een aantal jaar ervaring als werkvoorbereider in de infra. Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele houding. Je begrijpt de verschillende wensen van onze klanten en maakt voor hen het positieve verschil. Je bent in staat te reflecteren op je eigen gedrag en functioneren door jezelf een spiegel voor te houden. Je ziet feedback als kans om te ontwikkelen en je kunt een ander op plezierige wijze van feedforward voorzien. Jij houdt het overzicht over de vele projecten en samenwerkingen die je hebt en denkt altijd vanuit het gemeenschappelijke belang!  


Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie, houd je van vernieuwende technologie, kick je op creatieve oplossingen en durf je door te vragen. En is er een uitdaging? Dan kunnen we op je rekenen. Door jouw ervaringen ben je een technische vraagbaak voor andere collega’s. 

 

Jouw ervaring, dit neem je mee. 

 • Je hebt een MBO-4 werk- en denkniveau  
 • Je hebt minstens 2-5 jaar relevante werkervaring.  
 • Je hebt kennis van elektrotechniek (en gastechniek als extra is een pré). 
 • Je bent een echte teamplayer en zit graag midden in de organisatie.  
 • Je pikt nieuwe IT-systemen en veranderingen snel op en bent in staat om gelijktijdig in meerdere systemen te werken.  
 • Je bent klant- & resultaatgericht, proactief, en je kunt goed zelfstandig werken.  
 • Bij voorkeur heb je ervaring met de infrastructurele werkzaamheden.


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 21 maart 2023, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.