Senior Adviseur HSE (VNR-51347)

  • Zwolle
  • 6 maanden
  • 40 | week
  • 19 dec 2022
  • 09 dec 2022

Over de organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format. Gerichte motivatie is verplicht! Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven. Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Over deze opdracht

Als Veiligheidskundige werk je vanuit het team QHSE. Daarnaast ben je op deze punten dé kennisdrager en sparringspartner voor (top)management en operationele teams op het gebied van besluiten nemen, doelen stellen, KPI's formuleren, maar ook het ondersteunen en faciliteren in het verbeteren van een veilige werkomgeving., ondersteun je waar nodig en confronteert, spiegelt en adresseer je risico's. Tot slot zie je er op toe dat de diverse afdelingen en collega's werken volgens de gemaakte afspraken.


Eén van de projecten waar je je mee bezig gaat houden is het verder implementeren van de veiligheidsladder, waarmee de gevaarlijke situaties binnen Fudura worden terug gedrongen. Veiligheid staat namelijk op nummer 1 en dit doe je samen. Samen met de directie en verantwoordelijken uit de organisatie. Voor dit project ben je verantwoordelijk voor de uitrollen van het project en daarnaast ook voor de regie en coördinatie. Verder ga jij je bezig houden met een breed scala aan onderwerpen zoals: asbest, verontreinigde grond, BEI, VIAG, en nog veel meer.

Functie eisen

Als Veiligheidskundige beschik je over hbo/universitair werk- en denkniveau richting veiligheidskunde en minimaal 3 - 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol.

Je hebt ervaring in projectmanagement en ervaring met de veiligheidsladder (zowel beheer als opzetten). Je hebt bij voorkeur ervaring met LEAN, bent een echte volhouder, laat je niet snel uit het veld slaan en vindt het vooral leuk om samen met het management en de operatie het veiligheids- en gezondheidsaspect continue te verbeteren.

Je hebt bedrijfskundig, procesmatig en organisatorisch inzicht.

Daarnaast kun je verbanden leggen tussen activiteiten in bedrijfsonderdelen, strategie van de organisatie en de borging hiervan.

Je bent ondernemend en in staat om collega's te overtuigen.

Je neemt ze graag mee in de verbetermogelijkheden die sluiten bij de doelen en ambities en je geeft zonder moeite gevraagd en ongevraagd advies.

Verder ben je een verbinder, een persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat en van aanpakken weet.

Communicatief vaardig op strategeisch, tactischt en opertioneel niveau.

Sparringspartner voor (top)management en operationele teams, hen kunnen uitdagen, tegengewicht bieden, maar ook helpen om besluiten te nemen, doelen te stellen en KPI`s te formuleren.


Verder:

Ben je een verbinder

Je bent onafhankelijk

Je bent pragmatisch

Je bent procesmatig en organisatorisch inzicht, verbanden kunnen leggen tussen activiteiten in bedrijfsonderdelen, strategie van de organisatie en de borging hiervan in de organisatie.

Je bent resultaat- en doelgericht

Je bezit Project management vaardigheden.Interesse?

Stuur ons dan zo snel mogelijk je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je uurtarief (all-in, excl. BTW).