Opzichter/Construction Manager Detavast (VNR-55195)

  • Veldhoven
  • 7 maanden
  • 40 | week
  • 01 mei 2023
  • 29 jun 2023

Over de organisatie

Fudura, de onmisbare schakel tussen ondernemen en energie!

Zonder ons staan de activiteiten van 25.000 klanten stil. Daarom zorgen wij voor een betrouwbare energie-infrastructuur en de slimste inzichten in energieprestaties.


Deze uitvraag verloopt via MSP. Als MSP partner zijn wij de spin het web, het ‘single point of contact’ (SPOC) tussen uw organisatie en alle flex leveranciers.

Over deze opdracht

Let op: dit betreft een detavast rol

Als Uitvoerder/Werkverantwoordelijke stuur je een groep monteurs en technici aan die werkzaamheden uitvoeren aan midden- en hoogspanningsinstallaties.

Je zorgt ervoor dat de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden aan primaire en secundaire bedrijfsmiddelen van MS- en HS-installaties vlekkeloos verloopt. Het correct en volgens een zelfgemaakt schakelplan af- en inschakelen van de installaties is jouw verantwoordelijkheid. Ook zorg je voor het in bedrijf nemen van nieuwe installaties.

Hierbij houd je uiteraard toezicht op de naleving van de regels, procedures en veiligheidsvoorschriften en op de kwaliteit van de geleverde prestaties. Je bent verder een mentor voor collega's in opleiding en bent een echte inhoudelijk specialist. 

Als Uitvoerder draai je ongeveer elke zes weken storingsdiensten.

 

Aanvullende informatie detavast:

Nadat de Professional meer dan 1700 gewerkte uren voor Opdrachtgever heeft gewerkt (onder de huidige Opdrachtovereenkomst en mogelijke voorgaande opdrachten) kan de Professional kosteloos in dienst treden bij Opdrachtgever, en vervalt elke vorm van opzegtermijn.

Indien de Professional minder dan 1700 gewerkte uren heeft gewerkt (per datum overgang), en betrokken partijen zijn allen welwillend om een vervroegde overgang te bewerkstelligen, wordt voor de berekening van het door Opdrachtgever aan Leverancier verschuldigde honorarium de volgende formule gehanteerd: [1700 – gewerkte aantal uren] x [10% van het uurtarief] = honorarium

Functie eisen

·       Uiteraard een hart voor energie en techniek.

·       Een mbo-4 diploma in de richting van elektrotechniek, aangevuld met een opleiding midden- of hoogspanning.

·       De aanwijzing WV BEI-BHS of NEN 3840.

·       Ervaring met werken in HS- en MS-stations en het schakelen met installaties van onder meer Eaton, Coq en ABB.

·       Kennis van zowel primaire als secundaire installaties.

·       Ruime leidinggevende ervaring. 

·       Een groot verantwoordelijkheidsgevoel als het gaat om veilig werken.

·       Een stressbestendige, creatieve en probleemoplossende houding.

·       Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 juni 2023, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.