Netwerkbeheerder (1e lijn) (VNR-51363)

 • Groningen
 • 12 maanden
 • 36 | week
 • 02 jan 2023
 • 07 dec 2022

Over de organisatie

Let op!Op deze opdracht mogen we geen ZZP'ers aanbiedenIn bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer is een mustWoonachtig op maximaal 45 minuten rijden van Groningen is een mustVoor deze functie is een AIVD screening van toepassing; start opdracht na positief uitsluitselDuur v/d opdracht; z.s.m. t/m 31-11-2023 á 36 uur p/w met optie op verlenging Er dient een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overlegd te worden bij gunning. De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaat/leverancierDe klant hanteert het Bring Your Own Device (BYOD) principe: er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeelSpecifieke klantvoorwaarden; bij het aanbieden van een kandidaat op deze opdracht zal het tarief gelden voor de duur van de opdracht (inclusief verlengingen). In uitzonderlijke gevallen kan na 24 maanden een indexatie worden toegepast. Voor deze opdracht is de klant gerechtigd om na een minimale inhuurtermijn van 6 maanden, indien zowel de klant als de ingeleende medewerker dit wensen, te allen tijde gerechtigd rechtstreeks met ingeleend tijdelijk personeel een dienstverband aan te gaan. Kandidaat dient in geen geval gehouden te worden aan een vorm van een concurrentie-/ relatiebeding

Over deze opdracht

Achtergrond

Je gaat werken bij de afdeling IN. IN bestaat uit 4 subgroepen, te weten: Netwerk, Telecom, Security en IT-servicemanagement. Het netwerkteam bestaat uit ca. 17 medewerkers die samen het gehele ICT netwerk van de klant (netbeheerder / transporteur gas) beheren. Het netwerklandschap bestaat uit een datacenter omgeving, campus en branch office omgeving op ruim 35 locaties, een WAN omgeving naar ruim 1400 locaties en een Cloud omgeving.

 

Werkzaamheden / verantwoordelijkheden

Als eerstelijns netwerkbeheerder (loketmedewerker) bewaak je de voortgang van reguliere wijzigingen, incidenten en ben je het eerste aanspreekpunt binnen het netwerkteam. De dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het beantwoorden van telefoongesprekken en vragen per e-mail. Daarnaast los je reguliere incidenten op en voer je wijzigingen door in de netwerkomgeving.

 

Je bent primair verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering, door middel van het monitoren en proactief beheren van de netwerkomgeving. Daarbij stem je veel af met o.a. functioneel en technisch systeembeheerders van applicaties en/of systemen en met externe leveranciers. De producten die gebruikt worden binnen de netwerkomgeving zijn hoofdzakelijk producten van Cisco, Checkpoint en F5.

 

De werkzaamheden van de afdeling netwerkbeheer vinden normaal gesproken plaats op werkdagen tussen 08:00 en 17:30 in Groningen. Verstoringen die buiten deze tijdstippen vallen worden opgepakt door één van de netwerkbeheerders uit de wachtdienst (7x24 op basis van oproep).

Functie eisen

 • In bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer is een must
 • Woonachtig op maximaal 45 minuten rijden van Groningen is een must
 • Minimaal Mbo werk- en denkniveau
 • Kennis van veel voorkomende netwerktechnieken, zoals routing en switching, Wi-Fi, firewalling en loadbalancing
 • Het hebben van de Cisco CCNA of de bereidheid deze binnen ca. 8 maanden te behalen certificering is een must
 • Het hebben van een geldig VCA-certificaat of de bereidheid deze binnen ca. 2 maanden te behalen is een must

Competenties

 • Je bent een echte teamspeler. Je doet je werk binnen een groep van ca. 17 netwerkbeheerders, die gezamenlijk de kwaliteit van de netwerkinfrastructuur borgen. Je collega’s moeten op je kunnen vertrouwen
 • Je kunt technische zaken delen en overdragen binnen en buiten het team
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in zowel het Nederlands als Engels

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 7 december 2022, voor 13.00 uur je recente Cv & motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.