Medior en Senior SAP consultants (VNR-51062)

 • Groningen
 • 7 maanden
 • 40 | week
 • 01 dec 2022
 • 29 dec 2022

Over de organisatie

Let op!Je bent bij voorkeur woonachtig in (provincie) Groningen / Noord NLDuur v/d opdracht; z.s.m. t/m 01-07-2023 á 32-40 uur p/w met optie op verlengingEr dient een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overlegd te worden bij gunning. De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaat/leverancierDe klant hanteert het Bring Your Own Device (BYOD) principe: er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeelSpecifieke klantvoorwaarden; bij het aanbieden van een kandidaat op deze opdracht zal het tarief gelden voor de duur van de opdracht (inclusief verlengingen). In uitzonderlijke gevallen kan na 24 maanden een indexatie worden toegepast. Voor deze opdracht is de klant gerechtigd om na een minimale inhuurtermijn van 6 maanden, indien zowel de klant als de ingeleende medewerker dit wensen, te allen tijde gerechtigd rechtstreeks met ingeleend tijdelijk personeel een dienstverband aan te gaan. Kandidaat dient in geen geval gehouden te worden aan een vorm van een concurrentie-/ relatiebeding

Over deze opdracht

Achtergrond

Heb je de nodige functionele en/of technische ervaring in de SAP wereld opgedaan die je graag in dienst stelt van klanten? Wij zijn voor onze klant (netbeheerder / transporteur gas) op zoek naar een aanvulling voor haar SAP Competence Center. De komende jaren staan in het teken van heel veel veranderingen op IT gebied. Zo is de klant onlangs haar SAP S4 implementatieprogramma gestart en zijn ze actief bezig met het zetten van grote stappen in haar Digitale Ambitie.

 

Om deze veranderingen goed te kunnen uitvoeren zullen bestaande functionele en technische SAP-beheerteams goed door moeten kunnen draaien en zijn ze op zoek naar de nodige versterking. Hierbij gaat het om diverse rollen in de SAP beheer-teams voor HR, Finance, Logistiek, Onderhoud en SAP Basis.

 

Werkzaamheden / verantwoordelijkheden

Het SAP-landschap is een uitdagend en dynamisch geheel. Het betreft een mix van de “oude” ERP-wereld en nieuwe Cloudoplossingen. In die mix hebben ze de afgelopen jaren al flinke stappen gemaakt naar een meer Cloud-georiënteerd landschap door alle SAP-oplossingen niet meer on-premise te draaien maar te verplaatsen naar HEC. Daarnaast ontwikkelen ze specifieke SAP-oplossingen op het BTP-platform.

 

Op basis van je achtergrond maak je deel uit van het desbetreffende SAP-beheerteam en ben je het eerste aanspreekpunt bij verstoringen in de SAP-dienstverlening. Om een indruk te geven wat je tegen kan komen bij het SAP Competence Center en waar jij een rol in kunt spelen, er word gebruik gemaakt van de volgende SAP-modules en applicaties; SAP HR, Successfactors, SAP MM, WM, SAP FI/CO/PS, SAP PM, MOC, eigen Fiori-applicaties voor onderhoud, SAP Portal, SAP PI/PO, Cloud Integration, Ariba, Concur, Fieldglass, SAP BTP en SAP Workzone.

 

Afdeling / team

Binnen het SAP Competence Center wordt gewerkt met multidisciplinaire teams gecentreerd rondom business processen (Finance, HR, Onderhoud en Logistiek) en technologie (Basis). Het team bestaat uit circa 30 ICT’ers. Ze hebben een gezamenlijk doel om een zo goed mogelijke dienstverlening voor klanten te realiseren. De kernwaarden voor het team zijn: flexibel, creatief, communicatief en klantgericht.

Functie eisen

 • Opleidingsniveau minimaal Hbo
 • Zeer ruime en aantoonbare ervaring met SAP Basis werkzaamheden en/of een van de functionele domeinen Finance, HR, Logistiek of Onderhoud
 • Kennis van het werken volgens ITIL- en ASL-processen

Wensen

Ervaring en kennis van Agile/Scrum en DevOps.

 

Competenties

 • Werkt gestructureerd en nauwkeurig, in juiste volgorde en tijd
 • Adequaat kunnen inzetten van een analytisch en creatief denkvermogen om tot de beste oplossingen te komen
 • Een proactieve houding, werk zien en meedenken in het team
 • Communicatief sterk en in staat om goede relaties op te bouwen, zowel binnen het team als met de business
 • Tonen van flexibiliteit en veerkracht om (on)voorziene activiteiten tot een goed einde te brengen

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 23 november 2022, voor 17.00 uur je recente Cv & motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.