Medewerker Omgevingsloket (VNR-52758)

  • Groningen
  • 11 maanden
  • 40 | week
  • 01 mrt 2023
  • 22 mrt 2023

Over de organisatie

De opdrachtgever is een netwerkbedrijf voor energie. In Nederland en Noord-Duitsland beheren en onderhouden we de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gas. Nu is dat nog vooral aardgas. Dit zal met de energietransitie steeds verder verschuiven naar groen gas en waterstof. Daarnaast werken we mee aan de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO₂. Wij zorgen ervoor dat dit deel van de energievoorziening veilig, ongestoord en zo duurzaam mogelijk gebeurt. Zodat iedereen altijd over energie kan beschikken. Inclusief Werken bij deze opdrachtgever betekent werken in een professionele omgeving die volop in beweging is. Een organisatie met een belangrijke maatschappelijke rol. Samen met alle collega’s lever je een bijdrage aan de realisatie van onder andere de Energietransitie. Engineers, Business Developers, ICT’ers, omgevingsmanagers, projectmanagers, managers, administratieve krachten en partnerbedrijven, samen en met de nodige energie, koeren we richting 2030. Dit willen we bereiken met medewerkers vanuit diverse achtergronden, opleidingen en nationaliteiten. Wij zijn een organisatie waar we geloven dat elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten ons sterker maken. Een organisatie waar iedereen ertoe doet en zich zelf mag zijn. Over de afdelingJij gaat werken bij de afdeling OOL. Deze afdeling is het centrale punt waar zowel in- als externe partijen iedere dag terecht kunnen voor o.a.;De afhandeling van omgeving gerelateerde vraagstukken (graafmeldingen, bestemmingsplannen, schades, rechten/vergunningen, etc.)OO(L) staat voor een veilige leefomgeving rond de bedrijfsactiviteiten en assets van Gasunie. Om als bedrijf te kunnen doen wat we willen doen; beïnvloeden en verkrijgen we het juridisch kader, bewaken we de ongestoorde ligging en leveren we betrouwbare data en informatie. Relatie en reputatie zijn hierbij drijvende kernwaarden. De afdeling OOL werkt hier enthousiast aan mee met een team van ca. 25 mensen. Het team waarin je komt te werken bestaat uit ca. 15 mensen.

Over deze opdracht

De veilige ligging van het netwerk is voor Gasunie van primair belang. In deze functie zal je hier dagelijks een belangrijke bijdrage aan leveren. Je werk zal bestaan uit het afhandelen van KLIC-meldingen en andere planologische veranderingen die schriftelijk en/of telefonisch worden gemeld. Jij bent hierin de schakel tussen gravend Nederland, de grondroerders en Gasunie. Jij beoordeelt de mogelijke werkzaamheden die zullen gaan plaats vinden nabij een Gasunieleiding. Om dit goed te kunnen doen heb je een heel scala aan (geo)grafische ICT informatiesystemen tot je beschikking. Deze zal je gebruiken om op afstand een goed overwogen inschatting te maken van deze (graaf-)meldingen. Vervolgens bepaal je welke vervolgacties nodig zijn.


Daarnaast zijn we als team het gezicht achter de website https://www.gasunie.nl/omgevingsloket. Hiermee zijn we dé ingang voor de buitenwereld binnen Gasunie. De website is sinds april online. Samen gaan we deze positie versterken.


Functie eisen

Om als Medewerker Omgevingsloket succesvol te zijn:


Is het een groot voordeel wanneer je recente en relevante ervaring hebt in bijvoorbeeld de graafwereld, bij een aannemer of één van de nutsbedrijven;

  • Heb je in vorige functies laten zien dat je prettig en duidelijk communiceert met mensen met verschillende belangen en dat je bij drukte goed blijft communiceren;
  • Ben je sterk in het analyseren van situaties, kun je snel een beeld vormen en dit vertalen naar duidelijke en concrete acties voor de toezichthouder op tracé activiteiten;
  • Haal je je werkplezier uit een hectische functie waarin je op accurate en daadkrachtige wijze telefonisch en van achter je beeldscherm puzzels oplost. Jij bent te omschrijven als energiek, een bewezen goede organisator en je bent fulltime beschikbaar.
  • Heb je een MBO-opleiding met niveau 4 werk- en denkniveau in een bij voorkeur technische richting;

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 26 januari 2023, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. Max tarief bedraagt € 52,50 all-in ex BTW.


Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar. Bring Your Own Device (BYO): Er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel. Indexering is niet mogelijk de eerste vierentwintig maanden.