Engineer hoogspanningsinstallaties (VNR-50161)

  • Duiven
  • 12 maanden
  • 40 | week
  • 01 dec 2022
  • 29 dec 2022

Over de organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland. Let op! - Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf. - Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Over deze opdracht

Ben jij een Engineer E met interesse in alles wat er gebeurt op het gebied van de energietransitie en toe aan een nieuwe inspirerende omgeving? Weet jij als disciplinair eindverantwoordelijke de elektrische installaties te ontwerpen, te specificeren en in detail uit te werken voor het midden- en hoogspanningsnet? Dan ben jij mogelijk de persoon die wij zoeken.


De werkzaamheden:

Ontwerp

Ontwerpt nieuwe installaties en/of netten of technische aanpassingen en/of innovaties hiervoor op het eigen vakgebied aan de hand van (ontwerp)normen en binnen budget, om het technisch functioneren van installaties te behouden en te optimaliseren. Dient vergunningaanvragen in bij betreffende instanties, teneinde het ontwerp volgens normen en standaarden te kunnen implementeren.


Projecten

Stelt standaarden op en beslisregels aan de hand van wettelijke regelingen en praktijksituaties, teneinde een correcte technische realisatie van een installatie te waarborgen. Draagt zorg voor de inbreng van beheers- en onderhoudsaspecten, binnen de opgestelde projectspecificaties, ten einde het project naar tevredenheid af te ronden.


Projectleiding/uitvoering

Leidt projecten, monitoort, coördineert en toetst de technische, financiële en kwalitatieve uitvoering en oplevering van de (teamoverschrijdende) werkzaamheden en/of projecten, teneinde de uitvoerbaarheid, de kwaliteit en tijdigheid te waarborgen.


Advies

Geeft advies aan interne en externe klanten op basis van gemaakt ontwerp, onderhoudsproces en/of onderhoudsplannen om hen in staat te stellen beslissingen te nemen over de investeringen, onderhoudscycli, organisatie en/of concepten.


In- en contacten

Bouwt actief contacten op met interne en externe partijen en onderhoudt deze ten einde op de hoogte te blijven van relevante technologische ontwikkelingen, het verkrijgen van de benodigde vergunningen,en een context te creëren waarin het proces en/of project optimaal kan verlopen.


Arbo, milieu en veiligheid

Maakt VGWM plannen, binnen de hiervoor geldende met veiligheids-, arbo en milieu aspecten, teneinde een veilige werksituatie te garanderen.


Commerciële aspecten

Ondersteunt verkoop bij het afsluiten van offertes en dienstverleningsovereenkomsten, bewaakt de naleving van een offerte en/of dienstverleningsovereenkomst, teneinde de opdracht te verkrijgen en eventuele afwijkingen tijdig te rapporteren zodat de opdracht naar klanttevredenheid wordt uitgevoerd.


Rapportages

Legt (technische-) en administratieve gegevens, volgens afgesproken planning en formats, zodanig dat het management optimaal geïnformeerd is over de huidige en komende stand van zaken en, indien nodig, tijdig bijsturingmaatregelen kan nemen. Beoordeelt en bewaakt de gerealiseerde kosten en productie; de realisatie van de uitvoering van de opdrachtenportefeuille, teneinde het anderen te voorzien van juiste en relevante informatie.

 

  • Daarnaast ben je betrokken bij projecten vanaf de eerste studiefase tot en met de volledige realisatie van (nieuwbouw)projecten. Je werkt aan de noodzakelijke aanpassingen, digitalisering, optimalisatie van de bestaande infrastructuur en werk je aan complexe, projectoverstijgende verbeterinitiatieven en innovaties.
  • Jij komt te werken in het engineeringsteam Veluwe-Flevoland. Een dynamisch team professionals dat met veel energie, passie en lol werkt aan de uitdagende materie van “de energietransitie” maar dat ook buiten het werk om regelmatig met elkaar leuke activiteiten onderneemt. Je werkt daarbij in een multidisciplinair team nauw samen met collega’s van andere disciplines om een veilig, betrouwbaar en technisch haalbaar ontwerp te maken volgens de laatste standaarden.


Functie eisen

Jij haalt je energie uit complexe technische projecten. Deze ervaring heb je opgedaan binnen de elektrotechniek, de telecommunicatie of in glasvezeltechnologie. Iemand die samen met zijn team gaat voor een uitstekend resultaat. Door je klantgerichte houding kan je pieken in je werk moeiteloos opvangen. 

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde MBO+ of HBO opleiding met specialisatie Elektrotechniek, Energietechniek of Industriële Automatisering
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 december 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.