Utrecht
2 maand(en)
32 uur per week
1-9-2024
20-7-2024
Reageer nu

Functieomschrijving:

Als adviseur werk je mee aan het programma Plasticvrije Rivieren. Daarbij richt je je specifiek op projecten die zich richten op de bronaanpak zwerfafval langs rivieren. Denk hierbij aan Advies op Maat projecten, waarbij je gebiedsbeheerders adviseert bij het aanpakken van een concreet probleem. Ook draag je bij aan het overdragen van gedragskennis aan bedrijven en andere overheden.

Deze kennis is gericht op het veranderen van gedrag rond het aankopen van textiel, meubels en elektrische apparaten en heeft als doel dit gedrag te veranderen en zo bij te dragen aan een transitie naar een circulaire economie.

De adviseur heeft ervaring met projectmatig werken en het werken met overheden op het gebied van circulaire economie en zwerfafval. Een achtergrond in de (toegepaste)gedragswetenschappen is hierbij een pre. 

Resultaat opdracht

Je draait als voorwaardig teamlid mee en werkt aan verschillende projecten.

Leiding en toezicht

Voor de verdeling, uitvoering en terugkoppeling van jouw werkzaamheden stem je af met de trekker van het team

Over de klant:

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en bestaat uit zeven landelijke en zeven regionale organisatieonderdelen. Al meer dan 200 jaar werken we dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. We beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en -wateren en zetten in op een duurzame leefomgeving. Samen met anderen werken we aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water. En waar je vlot en veilig van A naar B kunt. Samenwerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Eisen:

  • Aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring met projecten of beleidsvoorbereiding op het gebied van circulaire economie
  • Aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO of WO studie op het gebied van gedrag
  • Je spreekt en schrijft Nederlands 

Wensen:

  • Aantoonbare ervaring op het gebied van projecten gericht op zwerfafval of verbeteren van de openbare ruimte 
  • Aantoonbare kennis van projecten met een gedragsinvalshoek
  • Je hebt bij een gemeente op de afdeling milieu / circulaire economie gewerkt 

Arbeidsvoorwaarden:

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 19 juli 2024, voor 17:00 uur je recente CV in Word + onderbouwing van de eisen en wensen (als voorblad) en je all-in uurtarief excl. BTW.

Bandbreedte tarief: € 90,75 / € 99,50

Optie tot verlenging : Ja, duur onbekend

Bijzonderheden AVG: Géén foto. Géén persoonsgegevens zoals (mail)adres, telefoonnummer, geboortedatum, nationaliteit of LinkedIn. Géén leveranciersgegevens mogen zichtbaar zijn op het format.