Eindhoven
12 maand(en)
40 uur per week
15-7-2024
20-7-2024
Reageer nu

Functieomschrijving:

Afdelingsinformatie

Jouw collega's van de afdeling realisatie: Hier vorm jij straks een team met verschillende type monteurs, uitvoerders, technici en specialisten. De sfeer is goed: iedereen staat klaar om elkaar te helpen en je krijgt de ruimte om het vak te leren. Je staat er nooit alleen voor. Samen zorgen we er voor dat de klus geklaard wordt en iedereen weer veilig thuis komt.

 

Als Servicemonteur bij Enexis is geen dag hetzelfde. Je gaat direct vanuit huis naar je eerste werklocatie, van te voren heb je van de uitvoerder of planner te horen gekregen wat er op de planning staat.  Je komt bij allerlei mensen thuis, dat maakt het afwisselend en leuk. De ene keer vervang je een slimme meter in het centrum van de stad en de volgende dag sta je in een villawijk omdat daar een storing in de slimme meter is gemeld. Je stapt in je eigen bus en klaart de klus.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technologische ontwikkelingen én dat je altijd veilig werkt.

Werkzaamheden

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

  • Je lost storingen op aan (slimme) meters.
  • Je voert inspecties uit.
  • Je lost hoofdzekeringsstoringen op in de meterkast tijdens de storingswachtdienst.
  • Op een veilige en verantwoordelijke wijze te werk gaan

Over de klant:

De opdrachtgever is 1 van de 6 regionale netbeheerders in Nederland. Haar belangrijkste taak als netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het gas- en elektriciteitsnet in in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Ook zorgen ze voor het transport van energie.

Eisen:

De monteurs werken aan installaties bij de mensen thuis dus jij laat geen ruimte voor onveiligheid. 'We werken veilig of we werken niet' is jouw motto. Ook zoek je graag naar (technische) oplossingen en kun je collega's en klanten in heldere taal informeren. En natuurlijk woon je in de regio Eindhoven (max een 45 min reistijd tot Eindhoven) vanwege het lokale karakter van deze functie.

 

Verder heb je:

  • Een technisch diploma op Mbo niveau-2 of hoger, bij voorkeur elektrotechniek;
  • Minimaal een aanwijzing VOP LS Meters en VOP G Meters. 
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Een rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden:

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 19 juli 2024, voor 09.00 uur je recente Cv & motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

Let op

·       Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

·       Gerichte motivatie verplicht!

·       Cv max. 7 pagina`s, Nederlands in Word

·       Er wordt gevraagd om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten voor de aanvraag van de VOG zijn voor de kandidaat

·       Er is bij niet alle enexis vestigingen parkeergelegenheid. De kandidaat is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een parkeerplaats. De kandidaat krijgt dit NIET vergoed vanuit Enexis. Advies: in all-in uurtarief verwerken voordat hij tekent/klaar is met de salarisonderhandelingen. Graag meenemen bij start contract en/of sollicitatiegesprek.