Tilburg
12 maand(en)
40 uur per week
15-7-2024
19-7-2024
Reageer nu

Functieomschrijving:

Ons bedrijf kent verschillende soorten monteurs. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen, ze dragen stuk voor stuk bij aan het werkend houden van ons energienet. Een maatschappelijk betrokken functie in je eigen regio en als monteur sta je midden in de energietransitie. Samen uit en samen weer veilig thuis. Dat is ons motto.

Wat ga je doen:

Als monteur in het civiele team zorg dat jij alles op en rondom een HS (hoogspanning) Station goed verloopt. Zo houd jij toezicht op aannemers die werkzaamheden verrichten op het HS station, maar je zal zelf ook technische werkzaamheden uitvoeren. Jij gaat namelijk elektrotechnisch werk verrichten in het laagspanningsdomein, waaronder het plaatsen van laadpalen, verlichting, airco’s etc. en het keuren van elektrotechnische installaties (NEN3140). Je zorgt er ook voor dat dit allemaal goed onderhouden wordt. Werkt het even niet, dan weet jij dit met jouw technische skills zo op te lossen.

Je zet je schouders eronder met:

De realisatietak van Engineering & Realisatie is verantwoordelijk voor het onderhoud en oplossen van storingen aan de gebouwen en installaties op de HS stations in Noord-Brabant en Limburg. De HS-stations in (Noord-)Brabant vormen jouw werkgebied. Het team bestaat uit een enthousiaste groep medewerkers. Samenwerken en collegialiteit is erg belangrijk en daarbij richten we ons op een veilige, efficiënte en leerzame inzet van onze medewerkers. Samen maken we het werk.

Over de klant:

De opdrachtgever is 1 van de 6 regionale netbeheerders in Nederland. Haar belangrijkste taak als netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het gas- en elektriciteitsnet in in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Ook zorgen ze voor het transport van energie.

Eisen:

Je bent in het bezit van

  • een afgeronde LTS/MBO 2 diploma (richting elektrotechniek)
  • Een NEN3140 en VP LS, of bereid te behalen
  • Geldig rijbewijs B
  • Je bent communicatief vaardig, i.v.m. de veiligheid is het van belang dat je goed Nederlands spreekt en schrijft (B2)

Het kan een leuke functie zijn voor iemand die net van school komt, evenals de meer ervaren operationeel monteur die graag de mouwen opstroopt voor allerhande klussen op de vercshillende locaties! 

Storingswachtdiensten zijn niet aan de orde in deze rol.

 

Een screening is onderdeel van de procedure. Deze kan bestaan uit het opvragen van referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden:

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 18 juli 2024, voor 09.00 uur je recente Cv & motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

Op ZZP basis is niet mogelijk!

Voor de indelingsbeoordeling: CAO netwerkbedrijven - Enexis schaal 11.

Let op

·       Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

·       Gerichte motivatie verplicht!

·       Cv max. 7 pagina`s, Nederlands in Word

·       Er wordt gevraagd om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten voor de aanvraag van de VOG zijn voor de kandidaat

·       Er is bij niet alle Enexis vestigingen parkeergelegenheid. De kandidaat is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een parkeerplaats. De kandidaat krijgt dit NIET vergoed vanuit Enexis. Advies: in all-in uurtarief verwerken voordat hij tekent/klaar is met de salarisonderhandelingen. Graag meenemen bij start contract en/of sollicitatiegesprek.