Den Haag
8 maand(en)
36 uur per week
16-7-2024
13-7-2024
Reageer nu

Functieomschrijving:

Voor het programma zoeken wij een ervaren Backend Developer met een brede ervaring in talen, zoals PHP, die kwalitatief goede en veilige code schrijft. Je werkt mee aan modulaire systemen bedoeld voor de veilige verwerking van grote hoeveelheden data. Deze applicaties worden gebouwd op basis van het VWS uitgangspunt ‘security by design’ en leveren een bijdrage aan het bestrijden van de pandemie.

Over de klant:

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft als motto Nederland gezond en wel. Ongeveer 5000 ambtenaren van dit ministerie maken het overheidsbeleid op het terrein van de gezondheidszorg, de maatschappelijke zorg en sport. Zorg voor ouderen en jongeren en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Eisen:

  • Kandidaat beschikt over aantoonbaar HBO/WO denkniveau 
  • Kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van software in PHP
  • Kandidaat beschikt over aantoonbare praktijkervaring met het bouwen van API’s en gegevenskoppelingen binnen complexe datasystemen

Wensen:

  • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met andere backend talen zoals Javascript of NodeJS
  • De kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van applicaties met hoge security & privacy standaard 
  • De kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van verschillende Backend Frameworks (Laravel, Symphony, etc).
  • De kandidaat beschikt over aantoonbare praktijkervaring met Agile / Scrum werkmethodieken binnen een DevOps omgeving 

Arbeidsvoorwaarden:

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 12 juli 2024, voor 10:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.