Rijswijk
5 maand(en)
36 uur per week
22-7-2024
18-7-2024
Reageer nu

Functieomschrijving:

De analist is verantwoordelijk voor de totstandkoming van specificaties waardoor de ontwikkelaars het Landelijke Asset Dashboard (hierna: LAD) kunnen bouwen. Taken omvatten onder meer: het selecteren van de beschikbare variabelen uit ODS, het ontwerpen van streaming data logic en het houden van interviews met asset managers.

Resultaat opdracht

Door het realiseren van het LAD dragen we bij aan het inzichtelijk maken van de status van de assets van RWS. De verwachting is dat het fundament van het LAD eind 2024 is gelegd. Het LAD zal dan in productie staan en een overzicht geven van de status van de assets tunnels en sluizen

Over de klant:

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en bestaat uit zeven landelijke en zeven regionale organisatieonderdelen. Al meer dan 200 jaar werken we dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. We beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en -wateren en zetten in op een duurzame leefomgeving. Samen met anderen werken we aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water. En waar je vlot en veilig van A naar B kunt. Samenwerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Eisen:

  • Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 3 jaren kennis van en werkervaring met een complexe organisatie
  • Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een bedrijfskunde opleiding op Hbo niveau

Wensen:

  • De kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van en ervaring met technische data
  • De kandidaat beschikt over de genoemde competenties en vaardigheden (toetsbaar op basis van cv, motivatiebrief en/of mogelijk sollicitatiegesprek). 

Competenties:

De analist is proactief, heeft een grote mate van zelfstandigheid en neemt de opdrachtgever mee in de besluitvorming. Gevraagd en ongevraagd geeft de analist advies aan stakeholders over de ontwikkeling van het LAD. De analist verwerft zelfstandig zijn informatie en stemt met de stakeholders en de prioriteiten vast. De nauwe samenwerking met de ontwikkelaars zal zorgen voor een snelle ontwikkeling van het LAD. Het kunnen begrijpen van verschillende datatypes en data-tooling is onderdeel van de werkzaamheden.

  • Communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandigheid
  • Proactief zijn

Arbeidsvoorwaarden:

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 17 juli 2024, voor 09:00 uur je recente CV in Word + onderbouwing van de eisen en wensen (als voorblad) en je all-in uurtarief excl. BTW.

Bandbreedte tarief: € 94,00 / € 102,75

Optie tot verlenging : nee

Bijzonderheden AVG: Géén foto. Géén persoonsgegevens zoals (mail)adres, telefoonnummer, geboortedatum, nationaliteit of LinkedIn. Géén leveranciersgegevens mogen zichtbaar zijn op het format.