Den Haag
6 maand(en)
32 uur per week
22-7-2024
18-7-2024
Reageer nu

Functieomschrijving:

Als adviseur completeer je een deel van de werkpakketten, zodat deze ter uitvoering door een partij buiten het ministerie van VWS opgepakt kunnen worden. Je onderzoekt per werkpakket welke randvoorwaarden essentieel zijn voor de uitvoering en welke partij(en) deze kunnen uitvoeren.

We zoeken een veelzijdige adviseur die vanuit de inhoud moeiteloos schakelt tussen creatieve sessies met zorgverleners en IT-specialisten, deep dives met architecten, discussies over governance-modellen en interdepartementale overleggen over de effectieve inzet van zorgmiddelen. Deze opdracht voer je niet alleen uit, maar met het programmateam Landelijk dekkend netwerk. De adviseur rapporteert inhoudelijk aan de programmamanager.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitwerken van de werkpakketten voor de ontwikkeling van een communicatienetwerk
  • Advies uitbrengen op het laten uitvoeren van de werkpakketten door een externe partij

Over de klant:

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft als motto Nederland gezond en wel. Ongeveer 5000 ambtenaren van dit ministerie maken het overheidsbeleid op het terrein van de gezondheidszorg, de maatschappelijke zorg en sport. Zorg voor ouderen en jongeren en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Eisen:

  • Minimaal WO werk- en denkniveau
  • Ervaring met landelijke gegevensuitwisseling. Specifiek met infrastructuren en oplossingen van het LSP, Chipsoft Zorgplatform en Nuts, en het Twiin afsprakenstelsel
  • Kennis van, en actuele ervaring binnen het zorgveld 

Wensen:

  • In staat om concrete (deel)opdrachten op te stellen en uit werken voor uitvoering door een partij buiten het ministerie van VWS
  • Aantoonbare ervaring heeft in het opstellen van een onderzoek en advies rapportages
  • Bekend met het zorgveld in brede zin

Arbeidsvoorwaarden:

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 17 juli 2024, voor 10:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.